Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodniczki, 30letnie zrozpaczone singielki.Rzygam wami.

Polecane posty

Gość fakt mlode maja doopska
czesto jak szafy 3 drzwiowe bo im sie zdaje ze ich jedynie mlodosc zdobi i ciuchy firmowki.a wszystko przez zarcie w fast foodach, wozenie doopska samochodem nawet kilka metrow do sklepupo chipsy i piwo, spedzanie wolnego czasu przed kompem lub tv nawet w piekny sloneczny letni dzien nie ruszy sie z domu tylko wloczy w pizamie, ewentualnie polezy na plazy w 30 stopniach o ile da sie samochodem podjechac tak aby nie za duzo chodzic, bo chodzenie to prehistoria i przezytek i poruszanie sie na nogach to obciach

Gość gość
autorze, sam oblewasz sie wrzatkiem, a potem zalisz sie, ze parzy. nie wychodzilbys przeciez do miasta popic z kumplami, gdzie podstarzale brzydule beda ci notorycznie przeszkadzac, gdybys nie liczyl na znajamosc z 23-latka. nie chciales pic " w spokoju", jestes zwyczajnie wsciekly, ze zadna "nastka" do ciebie nie dolaczyla albo, ze nie mogla juz dolaczyc przez jakas obrzydliwa 30-stke. ot, cala tajemnica. na plus moze byc to, ze pewnie nie masz zony.

Gość gość
ja chyba zyje na innej planecie, bo z tego co znam takie mlode babki maja facetow i nawet mezow-partnerow w swoim wieku

Każdy facet powinien dobitnie dać do zrozumienia każdej namolnej, myślącej d**ą, kobiecie, że jest nic nie warta i niegodna zainteresowania. Wtedy taka nauczy się, że to facet pierwszy podrywa kobietę, a nie odwrotnie.

Gość gość
@gość z 5:44 A dla ciebie to pewnie bez różnicy czy to 20-to, 30-to czy 40-latek. Pierwszemu o*******esz w klubie po pół godziny znajomości za free, drugiemu pokażesz cycki na fejsie, a z trzecim poflirtujesz w pracy. Faceci, w przeciwieństwie do kobiet, naprawdę lubią raz na jakiś czas spędzić chwilę w samotności czy w wyłącznie męskim gronie. Nie myl więcej kobiecej natury z moją, męską. Podobnych obciągar to używają w celu spuszczenia z krzyża dyskotekowe męskie k*****, ,,bez zainteresowań'' - stosuję ten żałosny termin, bo żaden inny nie będzie dla ciebie zrozumiały. To ja już wolę pośmiać się z dobrymi kumplami. Śmiać się znaczy przede wszystkim MÓC śmiać się z siebie. Umiejętność, którą posiadają tylko ci, którzy przypisują sobie jakąś wartość. Niezależną od ,,opinii'', ,,innych'' itd. Ale tego, niestety, nie można się WYUCZYĆ, nie sposób też stworzyć w oparciu o ,,obciąganie''. A jak już mnie chwyci to wolę zapłacić damskiej k******. Nie robi awantur i cieszy się, że zrobiła parę groszy na kimś kto nie jest kolejnym spoconym, 60-letnim grubasem. Jak się postaram to nawet, w miarę szczerze, podziękuje i udzieli rabatu. ;)

Gość gość
Mam 33 lata , ale w zyciu nie podrywałam faceta i sie nie kleiłam do niego .Naprawdę trzeba być desperatką :(by chodzic po pubach , klubach i wyrywać facetów .Co do Autora predzej czy pozniej ktos o tobie tak bedzie myslał bo przeciez całe zycie nie bedziesz chlał i z kumplami gadał

Prawie każda kobieta potrzebuje od czasu do czasu porządnego sztywnego k****a mieć w cipce ale nie każda takiego obszczymurka jak autor

Gość gość
Autorze, myślę że trafiasz na jakiś dziwny sort kobiet. sama mam 36 lat, jestem samotna, mam samotne koleżanki, nie latamy za mężczyznami, mamy grupkę znajomych, z nimi się trzymamy, jak któraś kogoś pozna, to jej kibicujemy, ale żadna nie szuka desperacko portek. A mieszkam w stolicy, więc okazji do desperackiego szukania byłoby dużo. A co do wyglądu, to dla 20 latków kobieta 30+ jest już babcią i nie ma co się oszukiwać. Pewnie, że taka kobieta może być bardzo zadbana i wyglądać bardzo atrakcyjnie, ale nigdy nie będzie wyglądać jak 20latka. Poza tym, czy dla kobiety 30 - 35+ 20latek jest atrakcyjny? Raczej nie, bo ona szuka partnera, a nie synka.

Gość gość
a potem autor się obudził, a tu ani sexi max 23latki (oj biedne 25latki), ani zdesperowanej singielki ani nawet kota, tylko mama marudzi że masz iść do szkoły.

Gość gość
" Pewnie, że taka kobieta może być bardzo zadbana i wyglądać bardzo atrakcyjnie, ale nigdy nie będzie wyglądać jak 20latka." x no proszę bardzo. wreszcie jakaś rozumna się trafiła. bo normalnie jak czytam te bzdety że 30 letnia kobieta "wygląda jak 20 latka" to mi się śmiać chce. fakt, ona może wyglądać lepiej niż wyglądała w wieku 20 lat, może wyglądać lepiej niż wiele 20 latek ale nie będzie wyglądała jak 20 latka, nie róbmy sobie jaj.

Gość gość
To byś się zdziwił Autorze , kwestia genów to tez jest ja mam 34 lata , a w sklepie kupujac alkohol czy papierosy w nieznanym sklepie .Prosza mnie o dowód , tak samo z obcymi osobami nikt nie okresla mnie jako Pani czy kobieta lecz mówia dziewczyna .A moja mama ma 60 lat a daja jej 40 .Pozdrawiam

Gość plonie ognisko w lesie
to bedziesz rzygac dluuugo i konkretnie ps. zolc szkodzi

Jestem kobieta i zgadzam sie z autorem w 100%, ba ja mu nawet wspolczuje, jak juz kiedys pisalam, pracuje w meskim towarzystwie i widze czasem jak koledzy sie odganiaja (nie wszyscy) ale tez ci wolni i przystojni od namolnych babek - zwykle wlasnie 30+. Bo sama uwazam ze trzeba byc mlodym duchem itd. ale nie mozna zapominac o warunkach zewnetrznych i to co w wykonaniu tej 23-latki moze nawet uchodzic za roskoszne to w wykonaniu 34-latki bedzie wulgarne albo zalosne, mowie o pewnym typie zachowan. I tak wiem ze medycyna poszla naprzod kobiety w wieku 40 lat nadal wygladaja mlodo itd. - to jednak i atk wiek mozemy rozpoznac - nie ma nic zlego w byciu seksownym, ale tzreba pamietac o swoim wieku. 16-latka w martensach i mini wyglada ok, ale juz 25 latka wyglada jak wyrosniety dzieciuch itd. itp. O zachowaniu to nie wspomne, laski sie zatrzymaly na poprzednim etapie czyli jak mialy 20+ lat i sie opily to zycie bylo kolorowe i wszyscy je chcieli, niestety w wieku 30+ efeky bywa z gola zaskakujacy - natomaist one stosuja te sama "technike uwodzenia" - zla i zalosc. I zeby nie bylo uwazam ze nawet kobieta 37 latnia moze zaczac zwiazek od poczatku itd. grunt zeby pamietala ile ma lat;-)

Gość 6555
Nie przesadzaj,nie przesadzaj. Ładna i życiowa kobieta też się trafi po trzydiestce ba nawet grubo po trzydziestce i zaraz udowodnię ci to. UWAGA, UWAGA: CZY JEST TU ŁADNA I ŻYCIOWA OSOBA PO TRZYDZIESTCE PŁC***IĘKNEJ. PROSZĘ O KONTAKT

Gość 6555
nie przesadzaj,nie przesadzaj. ładna i życiowa kobieta też się trafi po trzydiestce ba nawet grubo po trzydziestce i zaraz udowodnię ci to. uwaga, uwaga: czy jest tu ładna i życiowa osoba po trzydziestce ba nawet grubo po trzydziestce, mam na mśli płeć piękną czyli kobietę ? proszę o kontakt

Przeczytałam tylko pierwszy post :) na razie daleko mi do 30-stki, do rozwodu też, ale jakby co to nie pozostaje już nic tylko się wieszać żeby byle cieć przy piwsku nie obgadał czlowieka na wszystkie strony :o a zalożę się, że gdyby ta 30-letnia koleżanka rozwódka się do niego nie "przyssała" siedziałby jak kołek ze swoim piwskiem i nikt, nawet pies z kulawą nogą by go nie pokopnął :D nie marząc już o pięknej i świeżutkiej 23-latce :D

Gość gość
A widzisz mówiłem nie przesadzaj, nie przesadzaj. . Już znalazła się pierwsza osoba pięknej płci co prawda przed trzydziestką ale jest. Brawa dla KingiStefankaFanki. . Ładna i życiowa kobieta też się trafi po trzydiestce ba nawet grubo po trzydziestce i zaraz udowodnię ci to. . Ponawiam pytanie. . UWAGA, UWAGA: CZY JEST TU ŁADNA I ŻYIOWA OSOBA PO TRZYDZIESTCE BA LUB GRUBO PO TRZYDZIESTCE PIĘKNEJ PŁCI CZYLI KOBIETA ? PROSZĘ O KONTAKT

Gość gość
A widzisz mówiłem nie przesadzaj, nie przesadzaj. . Już znalazła się pierwsza osoba pięknej płci co prawda przed trzydziestką ale jest. Brawa dla KingiStefankaFanki. . Ładna i życiowa kobieta też się trafi po trzydiestce ba nawet grubo po trzydziestce i zaraz udowodnię ci to. . Ponawiam pytanie. . UWAGA, UWAGA: CZY JEST TU ŁADNA I ŻYCIOWA OSOBA PO TRZYDZIESTCE BA LUB GRUBO PO TRZYDZIESTCE PŁC***IĘKNEJ CZYLI KOBIETA ? . PROSZĘ O KONTAKT

Gość 6555
A widzisz mówiłem nie przesadzaj, nie przesadzaj. . Już znalazła się pierwsza osoba pięknej płci co prawda przed trzydziestką ale jest. Brawa dla KingiStefankaFanki. . Ładna i życiowa kobieta też się trafi po trzydiestce ba nawet grubo po trzydziestce i zaraz udowodnię ci to. . Ponawiam pytanie. . UWAGA, UWAGA: CZY JEST TU ŁADNA I ŻYCIOWA OSOBA PO TRZYDZIESTCE BA LUB GRUBO PO TRZYDZIESTCE PŁC***IĘKNEJ CZYLI KOBIETA ? . PROSZĘ O KONTAKT

Gość gość
A gdzież to mieszkasz autorze, że 30-latki tam tak wyglądają? Polska C czy D? Rozumiem, że głęboka prowincja? Szczere wyrazy współczucia. U nas w wielkim mieście to zupełnie inna bajka, powinieneś koniecznie uzbierać trochę funduszy, żeby przyjechać i zobaczyć, co jest nieznaną ci normą :D

Gość 6555
(dlaczego wykropkowano kawałek??? ) ponawiam pytanie. brzmi. uwaga: czy jest tu ładna i życiowa kobieta po trzydziestce ba lub nawet grubo po trzydziestce pięknej płci czyli kobieta ? . proszę o kontakt

Gość gość
A gdzież to mieszkasz autorze, że 30-latki tam tak wyglądają? Polska C czy D? Rozumiem, że głęboka prowincja? Szczere wyrazy współczucia. U nas w wielkim mieście to zupełnie inna bajka, powinieneś koniecznie uzbierać trochę funduszy, żeby przyjechać i zobaczyć, co jest nieznaną ci normą :D

Gość 6555
Są, są nie gadaj. Czy będzie to Gdańsk, Katowice, Poznań, Szczecin czy jakiekolwiek inne miasto czy nawet wieś Warszawa to mówię ci że są, dajmy im szanse.

Gość 6555
Poczytają i znajdą się. Tak więc nie urągaj na dziewczyny.

Gość gość
Mizogin czy obserwator rzeczywistości?

Gość 6555
DZIEWCZYNY JESTEŚCIE ???

Gość gość
ale o co chodzi?? ja jestem mega zadowoloną atrakcyjną 30 stką i mam gdzieś takie tematy:)

Gość gość
a ciekawe ile lat ma xen