Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja 16 on 40 kto tak mial?

Polecane posty

Gość gość
S********j bo ja takiej smarkuli to bym nawet oszczać nie chciał.

Gość gość1542
Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam na myśli to, że żyję w związku z dużą różnicą wieku. Ja mam 20, on 48. Razem jesteśmy ponad 2 lata.

Gość gość
Up up :) Jestem ciekawa opinii innych.

Gość milenaaaaa
Ja bylam w zwiazku ze starszym, majac wlasnie 16lat. Ale miedzy nami bylo 'tylko' 10lat roznicy. Przy waszej to chyba nie az tak duzo... oprócz tego, ze rodzicom to nie bardzo pasowalo starali sie go zaakceptowac i nie robic żadnych jazd. Rozstalismy sie, gdy ja wyjechalam na studia do innego kraju.

Gość gość
Boże, kobiety! Co jest z wami, ze nie możecie być z kimś normalnym?? Podoba wam sie uslugiwanie takim starym prykom? Maskara.

Gość gość
masakra

Gość pomaranczka pomaranczka
Pomijając fakt, że nie wiem co taki facet w wieku 40lat moze widziec w 16 latce. Chyba tylko mlode cialko. Jak ja jako rodzic bym sie o tym dowiedziala to pogonilabym dziada gdzie pieprz rośnie. Bo to jest jeszcze dziecko, a jemu juz blizej do końca.

Gość milenaaaaa
Ehhh wiedzialam ze tak bedziecie reagowac. Nie ma to jak stereotypowe myślenie. On jest z jia dla sesku a ona z nim dla kasy. A co jak ludzie mimo roznicy wieku sie szczerze kochaja?

Gość gość
Taaaak, bo facet w wieku 40lat jest w stanie pokochać dziecko i widzi w dodatku w niej potencjalną partnerkę. To zwykła naiwność.

Gość milenaaaaa
Ale jeżeli sie kochaja to co nam do tego. Przeciez ich nie znamy, a yakie wysuwanie wniosków jak powyzej to bardzo duza generalizacja. A niektóre 16 sa bardzo dojrzale jak na swój wiek. Kiedys bylo to normalne, a tetaz nagle budzi takie kontrowersje??

Gość gość
ja mam młodszego chłopaka, coz jesli jest milosc nie ma sie czym przejmowac <3

Gość gość
Stereotypowe myslenie hehe.. Za 20 lat ty bedziesz miala 36 i mozesz byc ciagle niezla laska. On bedzie mial 60.

Gość gość
Tak , mam te 16 lat i on 40letni facet potrafi tak cudownie dotykać i muskać moje ciało, że robię się mokra po pół minucie. co prawda odbija mu się sadzonym jajkiem podczas gry wstępnej, ale wstrzymuję oddech i oddaję mu się bez reszty

Gość gość
Bardzo watpliwe, ze nawet bardzo dojrzala 16-latka i bardzo niedojrzaly 40-latek spotkaja sie intelektualnie w polowie drogi. Jego na razie kreci jej mlode cialo, ja kreci jego doswiadczenie, ale.. kazdy miod sie kiedys przeje. Rozumiem, ze dziewczyna tego nie wie, bo mloda.

Gość gość
". A niektóre 16 sa bardzo dojrzale jak na swój wiek" Tak i bardzo dojrzale pisza o tym na kafe heheheh..

Gość gość
Co o tym sądzę? ...ze to jest sytuacja na pograniczu perwersji ; 16-letnia dziewczyna to jeszcze dziecko ( nawet jeżeli ma cycki i okres, nie jest jeszcze kobieta!), a facet bojac się o zarzut pedofilii , bierze się za nia, bo wie, ze już mu prawnie nic nie grozi. O "milosci" to nawet nie piszcie, bo to po prostu smieszne:-D Dziewczyno!!! Do nauki, do książek, bo przed toba matura ( o ile się uczysz???:-( ), a facet jest dla mnie skończonym du*kiem, skoro probuje zaimponować dziecku.

Gość nie rozoomiem sprawy
chce cie adoptowac?uwazaj bo jak jest samotny to moze nie byc wcale instynkt ojcowski ale pedofilia, inna sprawa jaby malzenstwo chcialo cie adoptowac.niestety nie jestes juz niemowlakiem i skoro to facet, to rozne rzeczy mozna podejrzewac.no ale badzmy dobrej mysli, moze po prostu nie znalazl kobiety swojego zycia a pragnie miec dziecko najlepiej w wieku dzieci swoich rowiesnikow, na pewno nie ma ochoty grzebac sie w pampersach ani gotowac kaszek na mleku

Gość gość
ale mu sie trafila tepa idiotka, grunt by szeroko nogi rozstawiala trzymam za niego kciuki :D:D