Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdajejuznaprawko

ZDAJEMY PRAWO JAZDY KATEGORII B

Polecane posty

Gość zdajejuznaprawko

WITAM :) Byłam już na dwóch jazdach. Wcześniej nigdy za kierownicą nie bylam Umie dużo teorii,znaki,i w czasie pierwszej jazdy nauczylam sie juz plynnie ruszac .duzo sie nauczylam ale tez duzo mam jeszcze przed sobą. Czy zdam? Za pare miesiecy za pierwszym razem mam szanse zdac? A w dodatku w ciazy jestem w ponad 3 miesiacu czy dobrze postanowilam isc w ciazy na prawko? Powiem ze stresu nie mam i nie przeszkadza mi ciaza.

Gość zdajejuznaprawko
Idz sie schowaj lepiej.Instruktor to gówniaz dla mnie,tacy nie rajcują mnie.Tym bardziej na egzaminie sa kamery w aucie to nie rozumie jak mozna zdac za d**e.on by wylecial za to. Zazdrosc polak wszystko ci wybaczy ale nie sukcesu

Gość gość
Dzisiaj mało kto zdaje za pierwszym razem moja znajoma podchodzi do testów 5 raz płytę ma wykutą na pamięć ale tam dają takie nie które pytania co nie ma ich na płycie . Tak zwane teksty ze zrozumieniem.:-(

Gość gość
zalezy od predyspozycji, ja zdalem za pierwszym razem, ale duzo osob oblewa, zwlaszcza kobiety.

Gość gość
To jak jest z tymi pytaniami ? Bo nie którzy właśnie mówią że mają testy wykłute a oblewają właśnie z testów:-)

Gość gość
Teraz przecież jest trudniej zdać.. Pozmieniali wszystko.. Ja mam zamiar na jesień iść też w życiu nie jeżdziłam za kółkiem i słabo to widzę ale musze zrobić prawko

Gość gość
Właśnie trudniej ! Ale dlaczego ? Mam testy wykłute a na egzdminie dają ze 2 pytania z płyty a reszta k***a z kosmosu pierwszy raz ich widzę na oczy . Niech mi ktoś powie z kąd oni biorą te pytania ?:-)

Gość gość
Ja podchodze 6 raz testów jest ciężko skąd te pytania :-(

Gość gość
Nie wiem coś mi się obiło o uszy że zwiększyli ilość pytań i że one i odpowiedzi na nie nie są rozpowszechniane w interenecie czy na płytach.. Ale nie jestem pewna

Gość gość
To skąd ich brać?