Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakaś żona adwokata ?

Polecane posty

Gość gość

Jest tu jakaś żona adwokata ?

Gość gość
Jacy są Wasi mężowie, ile zarabiają, ile pracują ? Jaki mają charakter?

Gość zona radcy prawnego
może byc? dużo pracuje, często urlopy musimy spędzac osobno, jest inteligentny i zabawny, do bólu logiczny i konsekwentny. Nie toleruje zachowania nieetycznego. Nie lubi głupich ludzi (głupich pod względem wykształcenia i zyciowo).

Gość gość
A kochanka adwokata może być?:)

Gość gość
Czyli jednak ten zawód jest nietypowy i coś w tych facetach zostaje ?

Gość haloperidol tramal 666
uwielbiam polskie obiady! mentos i vizir oraz persil!

Gość gość
Adwokaci mają kochanki ? Mają czas na nie ?

Gość moj maz jest normalny
duzo pracuje, ale ja tez wiec az tak to odczuwalne nie jest. Charakter ma dosc trudny, jak sobie cos ubzdura to tak ma byc, czasem traktuje go jak dziecko bo innego sposobu nie ma. Duza zaleta jest to, ze jest bardzo czuly i potrafi dac poczucie bezpieczenstwa, ale nie wiem co ma jego praca do tego. Adwokat to zawod tylko

Gość zona radcy prawnego
"Czyli jednak ten zawód jest nietypowy i coś w tych facetach zostaje ?" że co? Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem. Zawód nietypowy, bo zwykle skupia ludzi pracowitych i mądrzejszych od ogółu, tak jak lekarze np. A cechy które napisałam są przecież dobrymi cechami... ? Co ma w nich zostawac? A to że nie lubią głupoty to chyba dobrze, nie? Sami są mądrzy i lubią innych mądrych - też wg mnie normalne. Mądry człowiek zadając się z kimś głupim szybko się męczy. O tym ,że cośw kimś zostaje to można rzecz o policjantach z kryminalnej :) Oni mają specyficzną pracę, a nie radca prawny.

Gość gość
Pewnie,że mają czas,a głupiutka żonka myśli,że on taki zapracowany:) mój kochanek jest boski,daje mi wszystko czego chcę:)Niedawno spędziliśmy razem weekend w górach a żona myślała,że jest u klienta...naiwna:O

Gość gość
Moja kuzynka za niedługo bierze ślub z adwokatem, ona sama jest w czasie robienia doktoratu z medycyny. Facet ścina wszystkich, jest uparty pewny siebie

Gość gość
lekarze haha niektórzy to tacy partacze że aż zal...

Gość moj maz jest normalny
jasne, ze adwokat ma czas na kochanke:D ja przyznam szczerze ze nie przepadam za towarzystwem meza z kregu zawodowego. Czesto adwokaci uwazaja sie za kogos lepszego, ale nie mam pojecia dlaczego, bo poki co madrzejszego od siebie nie spotkalam:P

Gość gość
A czym sie mierzy ta madrosc? Tym ze ktos robi jak on chce? Co do czasu to nie znam innego zawodu gdzie tak malo czasu poswieca sie na prawdziwa prace wiec ta pani powyzej ma rogi jak... ;) Moj chrzestny jest prawnikiem.

Gość gość
znalam zone adwokata i bardzo samotna to bylqa kobieta no na serio :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
"Glupi pod wzgledem wyksztalcenia"?? Co to takiego? Dla mnie glupi to wlasnie ten, co ocenia innych po wyksztalceniu. Znam takich, co to maja trzy fakultety I sa glupi jak but z lewej nogi. Znam tez ludzi z wyksztalceniem zawodowym, za to oczytanych I kulturalnych. Osobiscie jestem zdania, ze wyksztalcenie uwielbiaja podkreslac ci zakompleksieni, bo ma im ono rekompensowac inne braki.