Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z klasą NIGDY nie zwiąże się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna która chce byś zaspokojona, chce aby jej partner był NORMALNYM partnerem a nie płaczliwym dzieckiem, NIGDY nie zwiąże się z prawiczkiem.

Gość Prawiiik
Tylko nie to... :(

Gość gość
Ja kiedyś byłam z takim jednym prawiczkiem - ja miałam w tym czasie tylko 1 partnera - i to byłą największa porażka mojego zycia. Ciągłe awantury o to że już miała przeszłosc seksualną, o to że lubiłam wyjść z przyjaciółkami na imprezę, itd... zostawiłam go po 4 miesiącach, żadnego sexu nie było między nami. Z teo co wiem jest prawiczkiem do tej pory.

Gość gość
dziewczyna z klasą nigdy nie generalizuje.

Gość co to to nie panie
Kobieta z klasą nigdy nie zwiąże się z *****czem.

Gość Prawiiik
Ja myślę, że nie jedna się zwiąże z pocałowaniem ręki :) i nie chciałyby żeby za wszystkie wypowiadała się jedna osoba.

Gość gość
marne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowomarne prowo

Gość gość
K***a mój chłopak był prawiczkiem jak pierwszy raz ze sobą spaliśmy i mieliśmy po 20 lat i było z***biście, jest przystojny i ciesze sie do dziś że mogłam byc jego pierwszą i ostatnią.. i nie czuje sie jak dziewczyna bez klasy, nie musicie tu nikogo obrażac. są gusta i guściki,

Gość fotel
dziewczyna z klasą nigdy nie założy tematu na kafeterii