Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poniżyłam dziewczynę która chciała rozbić moje małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Zapytałam się jej na głos, przy wszystkich czy nie wstyd jej zajmować się facetem który ma żonę a żona jest w ciązy - hehe ale nie jestem :P- zapytałam się kto ją wychował na taką latawicę i ścierę a potem do jej znajomych powiedziałam że gratuluje jej takiej znajomej, takiego śmiecia. Widziałam w ich oczach zaskoczenie i taką pogarde jak potem na nią spoglądali. A w jej oczach tylko łzy.

Gość gość
a facet niewinny ha ha

Gość gość
Pewnie nikt dotąd ci nie w p*********ił?!

Gość gość
ponizylas tylko siebie takim prostackim zachowaniem, wspolczuc to mozna ale twojemu mężowi, swoja droga, ty to musisz miec mega kompleksy;)

Gość fotel
gratulujemy małżeństwa ,i zazdrościmy mężusia.

Gość gość
miałas rację,gonić szmaty! to,co robiło to ś****wo upowazniło cię do takiego zachowania,trzeba mówic ich językiem zastanawiam się,czy taka szmata coś z tego zrozumiala

Gość matka natura to_kurwa
gratulujemy malzenstwa, skoro jest tyle warte co zagrozenie ze strony checi jakiejs dziewczyny bo malzonek oczywiscie to rzecz w tym ukladzie :)

Gość gość
dobrze zrobiłaś, do mojego szwagra tez taka jedna na cos liczy, ona ma ja w d***e razem z siostra czytamy co do niego pisze, a ona pisze i pisze smsy mimo ze szwagier jej nic nie odpisuje, bo po prostu ma ja w d***e i nawet mu sie czytac nie chce co ona pisze, a ona idiotka chyba mysli ze ma jakas szanse haha dno

Gość gość
Mężusia też trzeba było poniżyć na oczach innych :P

Gość gość
mężuś pewnie tez ma za swoje,ale widzę,jakimi bezwstydnymi babami są te d***** ktore polują na cudzego męża pochwalam autorkę

Gość gość
a dlaczego miała ponizyc meza?? masa jest szmat które łażą za żonatym bo ten jest zbyt kulturalny żeby powiedziac odp*****l sie, wiec taka szmata mysli ze jak facet nic nie mówi to ma szanse

Gość gość
I co lepiej się czujesz, dumna z siebie jesteś kretynko

Gość gość
d***** męża przyjaciółki zadzwoniła do niego o 3;00 w Noc Sylwestrową,pytam się-czy to ś****wo ma odrobinę kultury? zero na miejscu autorki pogoniłabym takiego d****arza

Gość gość
faktycznie te szmaciska pozbawione są honoru,swędzi c**a i wtedy na bezrybiu to i rak rybą

Gość gość
obie jesteście siebie warte razem z męzusiem. Zniżyłaś się do jej poziomu, gratulacje Trzeba było ich oboje olać.

Gość gość
upokorzyłaś się, pokazując że w ogóle uważasz ją za konkurencję, skoro tak zareagowałaś..ci znajomi na bank wzięli ciebie za idiotkę, a ta dziewczyna pewnie powiedziała ze facet sam się za nią uganiał i wzięli jej stronę..ale wstyd dla męża

Gość gość
do gościa z 14;28 zgadzam sią z tobą,szmaty są agresywne, gonić k***wki!!!! zero litości one nie tylko szukają *****cza ale i sponsora

Gość gość
śmieszne jestescie co niektóre, jak sie szmata kreci wokół czyjegos meza to ok, ale jak zona taka pogoni to sie poniża :D bez jaj :D gonic takie dziwy póki czas

Gość gość
upokorzyłaś się, pokazując że w ogóle uważasz ją za konkurencję, skoro tak zareagowałaś..ci znajomi na bank wzięli ciebie za idiotkę, a ta dziewczyna pewnie powiedziała ze facet sam się za nią uganiał i wzięli jej stronę..ale wstyd dla męża ' a co ma z boku przyglądac się jak szmata rozwala jej małżeństwo? to jest jej mąż,jej rodzina a gdzie d***** ma męża skoro ugania sie za cudzym?

Gość Pawel Bezmiesny
umarlem ze smiechu morzecie mnie pogrzebac 🖐️

Gość gość
może możecie nie moRZecie :D

Gość gość
poniżyłas sie jak prostaczka ze wsi znajomi byli zaskoczeni, owszem, ale tobą , jak mozna być takim babolem bez klasy i szacunku do siebie a poza tym wspólczuję małżonka, bo jakby był przyzwoitym facetem to z żadną by nie kręcił

Gość Pawel Bezmiesny
moze mozecie ja tam nie wiem mnie nie na widok idiotek i idiotow 🖐️

Gość gość
moja koleżanka ma zamiar takiej dziwce urządzić pokazowy wp*****l,juz tyle nazbierało się,nie ma innego wyjścia

Gość gość
nie rozumiem, a gdzie w tym wszystkim główni zainteresowani? przecież to ICH te dziewczyny zaczepiają, a wychodzi na to ze najgorszą robotę zwalają na swoje żony, które jak lwice muszą bronić biednego, małego samczyka...odpowiedź jest prosta- oni nie odganiają tych dziewczyn, bo zwyczajnie nie chcą tego robić, a wy głupie poniżacie się za nich...

Gość gość
jak mozna być takim babolem bez klasy i szacunku do siebie...." ' czyżbym się przesłuchała? ta, co się k***i i to z cudzym mężem,to dopiero dno,edukacja specjalna

Gość gość
aha,żona poniża sie jak ratuje małżeństwo? on nie odgania? bądz pewna,ze zona mu w tym pomoże

Gość gość
Współczuję mężowi prymitywnej żony

Gość gość
takiej dziwce jak sie nie powie dosłownie s********j to nie rozumie

Gość gość
gdybym on był przyzwoitym mężem to nie zadawałby się z k***ą,ale nie jest, a szmata nie odpuszcza,jest gotowa na wszystkie ochłapy