monaa123 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 Gdy wracam do domu po całym dniu męki w szkole godna i widze jak mama serwuje tłustego schabowego to ręce opadają :( nie pracuje także nie mam czasem funduszy zeby serwować sobie wystrzałowe jedzonko. Wydaje mi sie jednak że musi być coś co nie kosztuje wiele a jest zdrowe, bo na tym mi najbardziej zależy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 kasza kasza kasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 A za schabowym od mamy będziesz kiedyś tęsknić. Za tym że ktos Ci gotuje. Nie musisz przecież zjadac całego, albo nie musisz jeśc ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 powiedz mamie zeby ci kotleta zrobila bez panierki , ja jem takiego z surowka . ) smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2014 Piers z kurczaka usmazona z sola pieprzem i kuminem, ryz lub kasza i surowka typu karotka. 15- 20 min. Schabowych od malegonie lubie, bonie lubie panierki. Inna super szybka potrawa to watrobka, z cebulka, z jablkiem. Jakos nielubiana chyba - a zdrowa i pozywna. Co lubie czasem to po prostu jajko sadzone, ziemniaczki, garsc zieleniny i kefir. Bardzo przepraszam za brak polskich znakow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach