Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa89

moj przyjaciel jest gejem, nie chce sie ujawnic

Polecane posty

Gość majowa89

Witam, Przyjaznimy sie od 6 lat, bardzo dobrze sie dogadujemy, jestesmy bratnimi duszami, ale jak sie okazuje nie wiem wszystkiego o moim najlepszym przyjacielu... Już kilka razy podejrzewalam go o homoseksualizm, w czasie naszej znajomosci nigdy nie mial dziewczyny, nawet przelotnych znajomosci co mnie bardzo dziwilo bo jest bardzo przystojnym facetem. Ostatnio cos mnie tknęło, wiem ze nie powinnam tego robic ale przeczytalam jego smsy z ktorych BARDZO wyraznie wynikalo, ze spotyka sie z chlopakiem, moze i nawet jest zakochany. Troche mnie zabolala ta sytuacja, dlaczego nie powie mi o tym? Jestem bardzo tolerancyjną osobą, kiedys nawet zapytal mnie w zarcie co bym zrobila gdyby byl gejem, powiedzialam ze nic miedzy nami by sie nie zmienilo. Czy powinnam dyskretnie dac mu do zrozumienia, ze cos wiem? chcialabym zeby wiedzial, ze ma we mnie oparcie. Co o tym sadzicie

Gość gość
Nie, jeżeli sam Ci nie powie to nie powinnaś.

Gość gość
Zboczeniem nie ma się co chwalić, zboczenie trzeba by leczyć, ale powszechnie wiadomo, że homo się nie leczy i kółko się zamyka. :D

Homoseksualizmu nie da się leczyć. Nie wiem co to komuś przeszkadza, każdy niech żyje po swojemu. Autorka była po prostu ciekawska i przetrzepała mu telefon, to karygodne, ale jej bardziej przeszkadza to że jej nie powiedział. Widocznie miał swój powód i to jego sprawa

Gość gość
Może to zaaranzował żeby sie ciebie pozbyć ;)