Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weekendowe jabłko

Toaleta w PKP

Polecane posty

Gość weekendowe jabłko

Ostatnio z kolezanka jechalysmy pkp i bylysmy tak zafascynowane toaleta. Byla ona niesamowicie czysta pachnialo tam cudownie. Kolezanka przesiedziala w niej 25 min. Czy to jest normalne tak sie fascynowac latryna w pociagu?

Gość JasnowidzXXL
Normalne to jest dla takich pasażerów, co to u siebie jeszcze za stodołę przez drąg latają

Gość marysiennka
Ja raz w życiu jechałam, wyjatkową toaletą w pociągu. Była tam nawet klimatyzacja wiejąca w zad w trakcie skupienia się nad czynnościami fizjologicznymi. Podkreślam była to naturalna klimatyzacja w postaci wiatru z pod pociągu. Stan toalet w pkp jest odrażający. A wy jak wsponinacie swoje przygody z pkp?

Gość Jarek 24
Na moje klimatyzator split jest efektywniejsza do domku, koszt montażu tego typu klimatyzacji może być wyższy lecz można dokładnie dobrać moc urządzenia , agregat chłodniczy i tak umieszczany jest na zewnątrz domu, zobacz jakie parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi przywiozą fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na ciepło