Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zna kogos kto mial tradzik i go wyleczyll

Polecane posty

Gość gość

? jesli tak to jakim sposobem?

Gość gość
miałem na czole, kupiłem płyn z apteki i znikał

Gość gość
ale jaki plyn? nazwa, substancje czynna?

Gość gość
to było niemal 10 lat temu, nie pamiętam

Gość gość
z postaci ropnej do grudkowo-zaskórnikowej, głównie pomogło: -mydło marokańskie do mycia twarzy -maści na receptę z różnymi antybiotykami -tabletki z cynkiem

Gość gość_36
Ja leczę skutecznie trądzik. Trzaśniesz mi 50 lodów i masz po trądziku :) Lekarstwo daję w buteleczce :)

Gość gość
Izotretynoina doustnie tabletki Najlepsze na trądzik. To jest lek który leczy A nie zalecza

Gość gość
Ja miałam trądzik od 13roku życia aż do 20lat..obecnie mam 21 trądzik minął a było tragicznie mi pomogło odstawienie alkoholu i słodyczy..zdrowe jedzenie, picie i przecieranie skóry srebrem koloidalnym i smarowanie się kremem himalaya tzw krem himalajski bardzo dobry:).

Gość gość
po tej izotretyninie, ludzie maja powazne problemy zdrowotne! watroba wysiada, wzrok sie psuje, ludzie w depreche wpadaja po kilku miesiacach, badz latach od skonczonej kuracji, jesli ci nie zalezy na zdrowiu to bierz ale wczesniej wpisz w wyszukiwarke skutki uboczne po izoteku fora, itp. w ogole jesli masz tendencje do tradziku, to bez zmiany zywniana, ona nie zniknie, bedziesz wiecznie wracac po masci, leki, ktore dzialaja ale tylko na pewien czas.. no chyba, ze na tyle wzmocnisz organizm ze sam zwalczy ten tradzik raz na zawsze. odstaw wszelkie zapychacze, produkty bezwartosciowe, typu maczne, odstaw mleczne produkty i przede wszystkim wszystko co przetwozone, z dodatkami E do zywnosci.. i innymi podobnymi., do tego cukry tez nalezy wyeliminowac na ile sie da. to wszystko poteguje tradzik. jedni maja silny organizm i moga sobie na takie rzeczy pozwolic, inni jednak nie... i musza odstawic wiele rzeczy, trzeba jesc warzywa, miesko, niewele owocow, i w sumie to tyle, zadych gotowcow.. z marketow, restauracji, zycze powodzenia i sily,

mój kolega miał paskudny trądzik, ale pozbył się go całkowicie- dzięki dermatologi. tylko blizny zostały. i tak wygląda nieporównywalnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
ja mialam okropny a wyleczylam lekiem przepisanym przed dermatologa robionym w aptece, rewelacja