Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 30stka

30stolatki czy jesteście zadowolone z pracy, kariery?

Polecane posty

Gość smutna 30stka

Pytam osoby około 30stki które miały już te parę lat po studiach aby rozwinąć skrzydła. Ja jestem kompletnie zdołowana, pracuje w czwartej firmie, wszędzie wyzysk, mobbing, w dodatku za marną kasę. Nie mam siły już dalej szukac idealnej pracy, ale czy ona istnieje? Jak toczy się wasza kariera?

Gość gość
Nie mam kariery, pracuje w kolejnej niestety malej firmie - chamstwo, mobbing, wyzysk, wykorzystywanie na maxa

Gość gość
Ja kolo 30 pracowalam na uczelni, było Dębnie, brak rozwoju i kasa śmieszna. Wyjechała z Polski i widzę ze dobrze zrobilam.

Gość gość
ja to kompletnie nie jestem spelniona, ani zawodowo, ani uczuciowo, ani rodzinnie. nic nie mam.

Gość gość
ja nie jestem zadowolona, ale mogło być gorzej. Po studiach zmieniałam prace jak rękawiczki, nawet kilka razy w roku, tą mam od ponad roku i na razie nie zamierzam jej zmieniać. Najbardziej dobija mnie towarzystwo, same baby, niby młode, ale rzygać mi sie czasem chce jak obrabiają wszystkim d**y. I ten klimat czasem jest nie do zniesienia. Zauważyłam ze i ja też coraz wiecej plotkuje przez to, mimowolnie staje sie taka jak one :/

Gość gość
Ja sie spelniam zawodowo ale nie rodzinnie Jestem sama i nie zapowiada sie ze szybko kogos pozna Mam 27 lat

Gość smutna 30stka
Chodzi mi właśnie o życie zawodowe bo rodzinne to odrębny temat. Czy w ogóle można w tych czasach znaleźć fajną pracę?

Gość gość
nikt nie mówił że będzie tak ciężko, że ciężko jest żyć z kimś a trudno samemu i że prace ciężko znaleźć i również ją utrzymać nie jest łatwo, łatwo rosną tylko ceny...

bo życie jest cholernie ciężkie w pracy wyzysk i śmietanka towarzyska;/ ciężko jest trzeba mieć szczęście 23 lata mam i jestem mega doświadczona zyciem