Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśmy Rebelianci

Która z was by chciała faceta jeżdżącego na Marsz Niepodległości?

Polecane posty

Gość Myśmy Rebelianci

Czy dla was to duża wada?

Gość gość
facet, który jeździ na te marsze jest albo kibolem, albo mu się nudzi, albo jest pseudopatriotą, któremu się wydaje, że wrzaski, śpiewy, czerwone race i latający dookoła pałecjanci (celowo) coś zmienią, albo też jest dziennikarzem i ma świadomość, że może dostać w łeb.

Gość gość
już takiego miałam i serdecznie podziękuję, marsz dla ludzi z głowami myślą nieskalanymi i zakompleksionych idiotów-pseudopatriotów, którzy tak kochają ten kraj, że z wielką radością potrafią rozp*******ć jego stolicę 🖐️

Gość gość
zgadzam sie ze wszystkim powyzej - przerabialam

Gość gość
One wola facetow siedzacych przed TV i ogladajacych mecze z piwem w lapie. To dla nich szczyt meskosci :)

Gość gość
Jeśli nie jest ekstremistą to czemu nie.Lepszy taki facet niż ten który miałby wkładać polska flage w psia kupe ,-choćby nawet sztuczną. Dodam że nigdy nie byłam na tego typu marszach ale myślę że uczestniczy w nich wielu niegłupich ludzi i garstka zadymiarzy którzy jak to zwykle bywa zawsze są bardziej widoczni .

Gość MAGILLA
Niech chodzi i tak nic z tego nie ma. Super naprawde ustawy 1066 i antyterrorystyczna korupcja zabieraja dzieci sadowe k***y ale nie ma jak sobie tylko pokrzyczec i wyjdzie pan namiestnik z palacu namiestnikowskiego powie rozejsc sie i wszyscy do domu:) maszerujecie wiele lat a w polsce sie nie da juz wytrzymac no ale podrzec ryja dadza Józef Piłsudski sie w grobie przewraca:) tylko to wam zostalo

Gość gość
Te marsze może organizowane w dobrej wierze są używane są do podziału społeczeństwa. Czy będzie kolejna zadyma itp. Jest bardzo dużo Ukraińców w polskiej policji. Nie wiem jakim prawem ale tacy biali imigranci głównie będą grali na niekorzyść. Najlepiej zorganizować marsz na wiejska i pogonic żydowska cholote! Jako że polska to kraj katolicki zacząć od tych co zapalali świece żydowskie :-)

Gość gość
Mój chłopak taki był. Nosił patriotyczne koszulki. Co z tego skoro chcial abym mu gotowała,sprzatala,zarabiała...