Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestemsobą187

NASZE POCIECHY, ich wychowanie

Polecane posty

Gość Jestemsobą187

Witam! Zapraszam wszystkie mamy do pogduszek na temat naszych pociech i ich wychowania. Na codzień zmagamy się z wieloma problemami, które toczą się także z wychowywaniem dzieci. Ten temat będzie głównie przeznaczony do opisu naszych pociech. To może ja zacznę.. Pierwszym moim skarbem które przyszło na świat jest obecnie 14 letnia moja corka Aneta. Kiedy była jeszcze mała wolalismy na nią Eti bądź Neti. Anetka jest miłą, opiekuńczą jeśli chodzi o mlprszę rodzenstwo i energiczną dziewczyną. Jedną wadą jej jest oczywiscie buntoeniczy wiek, jednak nigdy z Anetą nie miałam większych problemów. Peyton moim dzieckiem jest 11 letni Mikołaj. Mowimy na niego Miki. Mikołaj jest energiczny, wesoły i bardzo przyjacielski. Jednak jak każdy chlopak w jego wieku ma głupie pomysly za co dostaje karę. A ostatnią pociecha po dużej przerwie jest 5 miesięczna Emma. Urodziła się w inieniny Emmy i jakoś to imie zostalo. O mojej coreczce nie mogę zbyt dużo opowiedziec poniewaz jest jeszcze zbyt mała. Pomiomo nie przespanych nocybardzo ją kochamy. Teraz czas abyście wy swoje pociechy opisaly :)

Gość Jestemsobą187
Piątym *

Gość Jestemsobą187
Oj przepraszam miały być drugim