Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinka_nie_chudzinka

Moje odchudzanie przylaczcie sie :)

Polecane posty

Witam dziewczyny ja juz 2 lata temu odchudzalam sie z kafeteria czyli z Wami. Schudlam ponad 30 kg. z wagi 126 zeszlam do 92. Zmienilsm prace znowu zaczelam sie obzerac nie mam zadnego wyrlumaczenia po prostu znowu zaczelam zrec dzis mam na wadze 114 az plakac sie chce 2 sierpnia wychodze za maz i musze po prostu musze zejsc chociaz do 90 kg mam 175 cm wzrostu dziewczyny prosze wass tylko o wsparcie bo wiem ze z wami mi sie uda tak jak udalo mi sie 2 lata temu

Wiec ta prace zmiejilam teraz pracuje na pol etatu zaczynam o 16 45 i koncze o 19 45 wychodze o 3 bo corke musze zaprowadzic do przedszkola i wracam o 20 10 w tamtym tyg robilam tak ze jadlam dietetycznie do 14 30 i po pracy juz nic ale odbilo sie to na moim zoladku wiec od jutra zjem po pracy activie i to wszystko

Gość gość
No wlasnie nie bo pracuje 3 godz i nie mam przerwy mysle ze activia 0% mi chyba nie zaszkodzi o tej 20 co sadzicie dziwczyny ?

Jasne ze mozesz cos lekkiego warzywa i boalko wskazane surowki ale conajmniej dwie h przed snem. Jesc musisz bo spowolnisz metabolizm.

Gość gość
a co robilaś że wtedy schudłaś, co wtedy jadłaś, wróć może do tamtych metod

Bylo mi latwiej bie pracowalam moglam sobie wyznaczyc czas na 5 posilkow i mialam jeszcze czas na cwiczenia teraz gdy mala jest starsza i pracuje po poludniu trudno jest sovie to zorganizowac ale dam rade wlasnie jestem po kawie a na dodatek juz od 2 tyg mam @ mam implant anty i czasami nie mam miesiacami a jak dostane to leje. Sie tygodniami masakra dziewczyny

Zapomnialam jeszcze dodac ze jakis czas temu ok 5 miesiecy temu dowiedzialam sie ze mam nadwrazliwosc jelita grubego mieszkam w uk i lekarze nic z tym nie robia nie mam diety oraz nie przyjmuje zadnych tabletek