Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj moj chlopak powiedzial mi ze mam za szerokie biodra i zbyt duzy biust

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę zrobilo mi sie przykro:( Wiem, ze to puste ze to wzielam do siebie ale chcialabym byc dla niego pociagajaca a widocznie nie jestem. Mam rowno 92 cm w biodrach. Uwazalam, ze mimo to jestem szczupla. Waze 63 kg przy wzroscie 167. Mam biust rozmiar 65e wiec moze jest wudatby, bo jestem drobnwj postury no ale tez nie jakos strasznie. Smutno mi, bo moj Chlopak gustuje w kobietach takich kak Keira Knightley a ja jej nigdy nie dorownam.

Gość gość
:* ja ciebie kocham!

Gość gość
Dzieki. Kurcze, baprawde nie sadzilam ze moja figura jest zbyt gruba. Predzej mialabym zastrzezenia do twarzy a on wrecz przeciwnie,

Gość gość
wiesz coo ile masz lat? Bo jak masz mniej niż 22 to go zostaw troche pocierpisz ale przejdzie i znajdziesz takiego ktoremu sie bedziesz podobała. Bo jak on teraz tak mówi to potem będą zdrady i rozpacz. Zostaw tego hama bo na ciebie nie zasługuje. Wiem jak to jest moja siostra miala inny problem była blada a on wolal "opalone" i ciagle gadał w koncu sie rozstali ale tak było lepiej teraz on jest sam a ona ma szczesliwa rodzine.

Gość gość
Mam 21 lat. Dziekuje Wam za odpowiedzi. Nie myscle sobie ze jestem jakas pusta i tylko skupiam sie na wygladzie ale wiecie Partner tp ktos komu kazdy chcialby sie podobac.

Gość gość
Ten temat to prowo , ta małolata chce sie dowartosciowac

Gość gość
Masz idealna sylwetkę, a facet jest idiotą ...

Gość gość
Powiedz facetowi, ze jak dla ciebie jest za niski, ma za mala muskulaturę, a w lozku to i tez mamy pożytek z niego.

Gość gość
To nie jest prowokacja. Wiem, ze mam wiele mankamentow np troche lrzywe nogi i krotkie rece. Ale ogolnie budowy nie zmienie i jesli chodzi o bmi to mam idealne. On poprostu lubi takie filigranowe dziewczyny jak Keora Knightley Podobno podobam mu sie z twarzy ale z figury juz nie.

Gość gość
no to ZERWIJ Z NIM! Ps. taki wielki biust chyba musi byc uciazwliwy i mocno oklapły bez stanika;)

Gość gość
Kolejny debil...

Gość gość
No nie jest super. Ale co mam poradzic ze mam taki biust.