Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego matka dziecka

Polecane posty

Gość gość

nie jest za tym żeby opiekunka wychodziła z dzieckiem na dwór? Pracuję u tej rodziny już 2 miesiące i ani razu nie byłam z małą na spacerze. Najpierw to dziecko było przeziębione, później było zimno, następnie jak było cieplej to mama dziecka powiedziała że mała ma za małą kurteczkę a w cienkiej żeby wyszła to jeszcze za zimno. Ostatnio było ciepło ale jak przychodzę do małej, mama nie mówi nic o spacerach żeby z małą wyjść. Kilka dni temu była taka sytuacja że przyszła mnie zmienić babcia dziecka i mówi, idziemy na dwór. Mama dziecka też, wróciła z pracy i mówi że idą na dwór. Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Małą zajmuje się dobrze, rodzice dziecka nie mają do mnie zastrzeżeń. Zawsze rodzice nalegają żeby dziecko z opiekunką czas na dworzu spędzało a tu cały dzień z dzieckiem siedzę w domu. O co może chodzić?

Gość gość
moze czuje sie bezpieczniej jak sama wychodzi z corka. Wiesz ze dzieci sa nieobliczalne jak sie ej spusci z "lancucha" a sama wie najlepiej jak je poskromić. Powinnas sie cieszyc masz mniej obowiazkow