Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzunka bedzie miała slub jak księżniczka

Polecane posty

Gość gość
My mamy dużą rodzinę, jej narzeczony też. Lokal mają za darmo. Oboje rodziców bogaci.

Gość gość
nasi znajomi będą mieli ślub w swojej posiadłości (też jest kilka sal balowych itd itp), po posiadłości chodzą Pawie i inne jakieś ładne ptaszyska, są stawy, no pięknie jest. Kapela będzie na pewno jakaś, którą można na co dzień usłyszeć w radiu. I w ogóle nie zazdroszczę, fajnie że będą mieli takie wesele, szczęścia im życzę!.

Gość gość
nie każdy lubi szaleć na parkiecie, nawet jak byłam swego czasu na kilku weselach to głównie siedziałam przy stole i rozmawiałam ze współbiesiadnikami a nie tańczyłam itp. a oczepin szczerze nienawidzę; owszem, siedzieliśmy w salonie, dzieci miały osobny pokój z jedzeniem i drugi w którym leciały bajki, jak ktoś był palący to był do dyspozycji balkon

Gość gość
nie zazdrość tez byłam na takim weselu, zastaw się a postaw się, heheheheheheheh, po roku rozwód cichutki buhehehehehehehehe, żrą się o majątek, kłócą o każdą rzecz, śpia z toporami pod poduszką, rodzice jednych i drugich jeszcze spłacają kredyty weselne a dobrze im tak buhehehehehe, jeszcze niech raka dostaną

Gość gość
Ich rodzice nie biorą kredytu.

Gość gość
może moja kuzynka leci na jego kasę

Gość gość
gośc z 11:44 ty szujo. Raka to niech dostanie twoje dziecko jak je urodzisz. ladnie tak zyczyc zle innym?! glupia p***a

Gość gość
hahaha biedota sie szczyci ze wesele mialo w pokoju "Salonie" goscinnym haha. To nie daltego ze nic chcecie wesela tylko dlatego ze was nie stac nieudacznicy zyciowi. ja mialam wesele na 130 osob, kosztami podzielilismy sie na 3, my, i nasi rodzice. a w koperach mialam 25 tysiecy. Nie trzeba brac kredytow.

Gość gość
Jesteś taka elokwentna i stać Cię na wszystko, a chwalisz się ile miałaś w kopercie. Ja miałam skromne przyjęcie na 60 osób, bo nie lubię przepychu, a w kopertach miałam więcej niż Ty.

Gość gość
Ja mam wesele na 50 osob, placimy sami za swoje wesele - nie bierzemy kredytow. Sala normalna. I jestem mega dumna, ze nam sie udalo, przynajmniej nikt nie bedzie nic wypominal:) Wesele wyniesie nas ok. 25 tysiecy.

Gość gość
sama sie chwalisz ze mialas wiecej. Napisalam tylko., ze koszty dla mnie mojego wesela byly 15 tys a w koperach bylo 25, wiec zarobilam na tym

Gość gość
Zazdroszczę jej, bo przy tym wszystkim są normalni. On oświadczył jej się w tym parku,spędzają tam każdy weekend.

Gość gość
kazdy ma takie wesele na jakie go stac i kazdy powiniej byc dumny ze swojego. A nie naskakiwac na kogos kogo stac i chwalic sie ze sie mialo w salonie u tesciow wesele i przez to sie jest lepszym. Zastanocie sie co goscie "weselni" pomysla o takiej parze mlodej z salonu u tesciow, niby w koperte trzeba dac. Zal a nie powod do chwalenia sie.

Gość gość
moja kuzynka tez miala bibe jak kssiezniczka i co? po pol roku wystapila o rozwod i zostala samotna matka.

Gość gość
to chyba nie jest wyznacznikiem milosci. najlepiej byscie zyczyly kazdemu kto ma fajne zycie smierci, raka i rozwodu ! glupie c**y z was zawistne