Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola alo

znowu strzelił focha... czy słusznie?

Polecane posty

Gość ola alo

JAKA BLADŹ USUNEŁA MOJ TEMAT! mowi: -o, sąsiad posadził jakies drzewko a ja no to: -no! to jest prawdziwy mezczyzna, posadzil drzewo, prawie ze wybudowal dom i cos tam spłodził (jego zona jest w ciąży) no i ch ooj, wielka obraza majestatu, powiedział cos w stylu poszukaj sobie prawdziwego mężczyzny i foch, weekend jak chyba co drugi z y ebany przez jakiegoś focha dodam, ze nie mieszkamy razem, ja mieszkam z rodzicami, a on do mnie przyjezdza

Gość gość
Cipka z tego twojego faceta

Gość gość
szkoda.komentowac.

Gość ola alo
jak powiedziałam matce, za co się obrazil, to tez najechala na mnie, czemu ja się ciagle jego czepiam :O

Gość gość
Ok, jeżeli się ciągle o coś czepiasz to nic dziwnego że tak zareagował. Myślałem, że jesteś normalna :D

Gość gość
Zależy jakim tonem powiedziałaś. Ale skoro nawet twoja mama twierdzi że się za dużo czepiasz to pewnie coś w tym jest. Przyznaj sama, chciałaś mu dogadać, prawda?

Gość gość
Raz, ze wygadujesz jakies seksistowskie brednie, dwa to mial prawo sie obrazic - swojemu facetowi sie tak nie pojezdza. Nie zdziw sie, jak Cie zostawi.

Gość ola alo
powiedziałam to zartobliwym tonem a nie z jakims wyrzutem z resztą to znane powiedzenie, a nie jakiś mój wymysł, który miał mu dopiec