Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu zawsze zazwyczaj wredni i prymitywni ludzie odnoszą sukces

Polecane posty

Gość gość

U mnie w pracy na wysokich stanowiskach pracują ludzie wredni prymitywni chamscy wobec mnie i innych pracowników. W telewizji w programach o gotowaniu szefowie kuchni wielkie pseudo gwiazdy wylansowane przez media np Gordon Ramsay, Joe Bastianich itp są chamscy wredni bufonowaci, myślą że są the best i gnoją wszystkich dookoła. Czemu tak zawsze jest że ci co odnoszą sukces zawsze są prymitywni ? A tacy zwykli pracownicy ciężko pracujący na życie to zazwyczaj dobrzy ciepli ludzie.

Gość gość
idź do kuchni i zrób to co gordon to pogadamy

Gość gość
ktos o nizszym szczeblu społecznym zupełnie to samo pewnie powiedziałby o Tobie ! ile ludzi tyle opinii :)

Gość cijannah
to jest akurat prawda. mam koleżankę, która jest maksymalnie wredna i zawsze ma farta, niezależnie od sytuacji, zawsze się jej poszczęści, jak żmija się prześlizga

Gość gość
odnies sukces to tez bedziesz mogla byc chamska i innych wyzywac od de/bili :classic_cool:

Gość gość
Temat pisałem ja czyli facet a nie jakaś dziewczyna :) Nawet jak bym odniósł sukces taki komercyjny że mógłbym rządzić ludźmi to rządziłbym nimi z należytym szacunkiem dla nich ponieważ ja jestem taki że nawet dla tych co nie zasługują mam szacunek, tak mnie wychowano i taki jestem. Zastanawia mnie to czy tym ludziom po prostu coś odbija poprzez ogromne pieniądze czy po prostu od zawsze tacy byli.

Gość gość
to sie nazywa sodowa w wiekszosci na pewno odje/balo im dopiero jak odniesli sukces :classic_cool: