Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalammka

Jak długo trwa ból po rozstaniu

Polecane posty

Gość Zalammka

Witam Was...słuchajcie, zwracam sie do was z taką sprawa...W listopadie ubiegłego roku zakonczyl sie moj 4 letni zwiazek (na marginesie, 2msc przed zaręczynami..no ale). Nie wchodzac w szczegoly powiem bardzo krotko; ona mnie zdradzila, po czym ja jej wybaczylem (zaslepiony miloscia), po czym sie okazalo ze flirtuje sobie ze znajomym tego, z ktorym mnie zdradzila...powiedzialem ze tak dluzej nie moge, no i skonczylo sie tak ze to ONA mnie zostawila, bo stwierdzila ze nie wie czego chce, ze nie kocha mnie tak jak kiedys i musi sama sie nad swoimi wartosciami i zyciem zastanowic...wiem ze to brzmi dosc dziwnie, ale ok. Widzialem sie z nia jakis czas temu, bo musielismy sobie oddac rzeczy, i rzeczywiscie mowila ze pracuje nad soba (wizyty u psychologa- pochodzi z rodziny z przykrą przeszloscia), nie ma nikogo, nie chce nikogo, realizuje swoje hobby (mimo,z e jej nie ograniczalem, ale ok), poznaje nowe osoby itd itp. Ogolnie ona byla w lepszej kondycji psychicznej niz ja. W kazdym razie: Ile u Was trwał ten okres, kiedy powoli "odkochiwaliście" się, stawaliście na nogi, nie myśleliście codziennie o byłej/byłym? U mnie jest lepiej niż na początku ale nadal nie ma rewelacji...0 zainteresowani płcią przeciwną, sexem..nic, zero. Staram sie odszukac jakies hobby, cos robic zeby zajac sobie czas..Ja sobie daje rok, zebym wrocil "do normy".A u was ile to trwało?

Gość Zalammka
up

Gość Mortadela0
U mnie ponad rok i jeszcze się nie pozbieralam do końca.Zalezy od oisoby,nie ma reguły,

Gość Zalammka
dzieki za odp... A zna ktos moze jakies sposoby zeby szybciej to minelo? Czy po prostu samo musi minac i moze trwac rok moze kilka miesiecy a mzoe i lat??

Gość gość
byłam z chłopakiem 3 lata byl to moj pierwszy partner jak chodzi o te sprawy... tak naprawde po pierwszym razie mówil ze jeste boska mam piekne ciało i juz nigdy niechce dodykac innej ... przysiegal ze nigdy mnie nie zdradzi... ze bardzo mnie kocha i wogóle... wieżyłam mu... jednak kiedys przyłapałam go na tym jak sie całuje z inna dziewczyna(była to jego była dziewczyna)z która byl pol roku... wybaczylam poniewasz obiecal ze to juz nigdy sie nie powturzy zee byl to pierwszy i ostatni raz...po jakims czasi znów go przyłapałam na tym samym lecz było to na imprezie…nie wiedziałam co zrobić żeby go przy sobie zatrzymać….pomógł mi urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl , on w końcu pokochał mnie calym sercem, a ja znow czuje się jak w 7 niebie.

Gość gość
nieraz cale zycie

Gość Malina9698
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Victoriaa1973
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Różnie bywa. U mnie zajęło to ponad rok, a później też miewałem chwile nostalgii. Tylko że nie zostałem zdradzony - nie wiem czy mój żal w takiej sytuacji trwałby równie długo, bo zdrada nie jest czymś, co mógłbym zaakceptować.

Gość Marlenaa1982
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl

Gość gość
gośc 2015.09.10 Wyjątkowego matoła sobie Perun wybrał na spamera:D aż oczy bolą od błędów:O