Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz nie wytrzymalem i przywalilem siostrze

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze nie powinienem. Podle sie z tym czuje. Ale nie dalem rady. Ponioslo mnie. Teraz oczywiscie to ka jestem ten winny a ona sie wydziera ze mnie nienawidzi

Gość gość
Jebnij jej jeszcze raz, to zamknie mordę :P

Gość gość
Przestańcie sie nabijać. Ona naprawdę jest nie do wytrzymania. Jesteśmy dorośli ale ona,zachowuje sie czasem jak dziecko. Ja mam 21 lat a ona 19 i mieszkamy razem. Masakra, zaluje ze to zrobilem ale juz nie wytrzymalem. A teraz oczywiscie jestem tym zlym

Gość gość
dokładnie:-) Widocznie za lekko dostała

Gość gość
Prawdziwy facet NIGDY nie uderzy kobiety, teraz uderzyłeś siostrę a za X lat będziesz lał soja żone. Myślicie że jak zaczynali ci o których donosza media " ojciec/konkubent pobił dziecko" etc Ta sytuacja powinna ci uświadomić że masz problem psychiczny

Gość gość
muzułmanie biją żony i wszystko jest w porządku, i one są posłuszne

Gość gość
Ja ciebiw rozumiem. Siostry potrafia wyprowadzić z równowagi. Wiesz co w końcu jestes facetem. Ustaw kmja,do pionu

Gość gość
powinienes dostac lanie od taty pasem za to ze uderzyles mlodsza siostrzyczke ha ha

Gość gość
polecam modlitwę i spowiedź

Gość gość
Ale z ciebie skur....... ja mam 2 braci z czego obaj sa pierdo!..... ale jeden starszy masakrycznie jest popier........ wiesz dlaczego siostry sie wydzieraja bo z was nieroby lenie i smiecie po ktorych trzeba sprzatac bo mama mowi ze skoro.dziewczyna to musi utrzymac porzadek a taki smiec jeden z drugim to psuja. Bracia mnie pobili nie raz i to nie bylo jedno uderzenie a bijatyka powazna z krzykami. Takze wiem co czuje twoja siostra i ciebie za uderzenie siostry powinni powiesic! Nastepnym razem sie powstrzymuj bo niewiadomo jakby cie sprowokowala powinienes trzymac lapska przy sobie!

Gość gość
gość Ale z ciebie skur....... ja mam 2 braci z czego obaj sa pierdo!..... ale jeden starszy masakrycznie jest popier........ wiesz dlaczego siostry sie wydzieraja bo z was nieroby lenie i smiecie po ktorych trzeba sprzatac bo mama mowi ze skoro.dziewczyna to musi utrzymac porzadek a taki smiec jeden z drugim to psuja. Bracia mnie pobili nie raz i to nie bylo jedno uderzenie a bijatyka powazna z krzykami. Takze wiem co czuje twoja siostra i ciebie za uderzenie siostry powinni powiesic! Nastepnym razem sie powstrzymuj bo niewiadomo jakby cie sprowokowala powinienes trzymac lapska przy sobie! x TO BYŁO NIE PROWOKOWAĆ SZMATO

Gość gość
Szmata to ty widac cieciu jak trakutjesz kobiety. Jeb*** ny prawiku bez perspektyw ktory wachal c**e tylko swojej matki. Zycze ci calym sercem zebys.nigdy nie mial kobiety a jesli ja masz zeby odeszla jak najszybciej od ciebie smieciu nierobie! Co to w ogole za facet siedzacy na kobiecym forum. C***a umyslowo chora!!! Spier*dalaj stad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja wiem ze źle zrobilem ale ona naprawdę jest nieznosna. Zaluje ze jej przywalilem ale tak wyszlo

Gość gość
Jak baby się nie bije to jej watroba gnije

Gość gość
To są Święte słowa, zapamiętaj je, kobieta zawsze po wp*****lu się uspokaja, i o to chodzi przecież :-P

Gość gość
Jak baba bedzie ci pokazywala fochy albo bedzie sie z toba klocila tez ja uderzysz? Albo dzieci bedziesz tlukl bo ci odpyskuja albo podniosa na ciebie reke co sie czesto zdarza przy np dojrzewaniu? Teraz sie nie umiesz opanowac a co dopiero pozniej. Wez takich trzeba izolowac i sie nie tlumacz bo na takie cos nie ma usprawiedliwienia. Jeb*any damski bokser!

Gość gość
oczywiscie, dzieci trzeba bic, musza wiedziec gdzie ich miejsce - to sprawdzone metody wychowawcze kobieta natomiast jak nie dostanie w pysk, to zaczyna jej odwalac, trzeba jej pokazac gdzie jej miejsce w hierarchii

Gość gość
Gosc 23:58 ty tepaku myslisz ze bracia nie prowokuja siostr to cie zdziwie bo prowokuja moze nawet bardziej! Czy one leca wtedy do nich z lapami do bicia nie! Bo potrafia sie opanowac! Ale co ty wiesz sieroto wychowywana pod mostem!

Gość gość
09:54 widze ze ciebie bili rodzice i to ostro ze teraz chetnie rozladowywalbys napiecie bijac innych. moze zapisz sie na boks. Widze ze prali cie w domu w szkole.na podworku dlatego teraz siedzisz codziennie zamkniety w pokoju bez pracy, pewnie prawik , bez znajomych. Siedzisz na kobiecym forum i wylewasz swoje zale. Smieszny jestes i zalosny.

Gość gość
dobra to nie lej swoich bachorow jak ci przywala to sie usmiechnij i usprawiedliw je ze dojrzewaja, a potem wyrosna na takie, jak cala reszta tej dzisiejszej zgrai

Gość gość
i znecanie sie nad innymi wpisane jest w nasze najmroczniejsze instynkty! jezeli myslisz ze jest inaczej, to oklamujesz samego siebie, albo jestes takim gownem ze nawet nie dostrzegasz jak pomiatasz z przyjemnoscia innymi

Gość gość
kazdy zneca sie nad innymi zyjacymi istotami , w ten czy inny sposob

Gość gość
Gratki

Gość gość
Ja moja siostre tez czasem spralem. W końcu to rodzina. Czasem nie wiedziala kiedy przestac

Gość gość
Dobrze zrobiles. Ty Larry sobie zartujesz?

Gość gość
Wypierda**** sk***y*syny z tego forum nigdy nie zainteresuje.sie wami zadna kobieta bo z was chamy prostaki buraki!