Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem raczej chłopczycą. Z zachowania troszkę podobna do Chylińskiej i tu pytam

Polecane posty

Gość gość

czy to ma wpływ na to jakich facetów wybieram? Bo zauważyłam, że sami chłopcy bez ojców się mną interesują. Serio. Albo nie znają, albo zmarli jak ci byli dziećmi albo mają kiepski kontakt. Co jest ze mną nie tak?

Gość Henerr
Szukaja w tobie ojca! Chodzi o to, ze ty teraz możesz zkrekompensowac im dzieciństwo bez ojca poprzez twoje chłopięce zachowanie. Prawdopodobnie Ci faceci nie maja wyrobionej w sobie męskości. Jak chcesz mogę więcej o tym napisać.

Gość gość
Wiem, że jesteś trollem, bo wyczułeś jakiej chce odpowiedzi i mi to napisałeś, a ja dodam tylko, że to są ciepłe kluchy. Przytakują mi we wszystkim. Nie krzyczą w czasie kłótni, chociaż ja się drę na cały regulator. Czasem próbują postawić na swoim, ale jak będę trzymać się swojej racji w czymkolwiek to oni i tak ustąpią. Może po prostu żaden z nich mnie nie kochał?

Gość gość
ale czego oczekujesz? że podczas kłótni przyleją ci w twarz i każą robić tak jak oni chcą a nie ty? czy co? :P

nie wiem ilu tu trollów się namnożyło, ale Twoje argumenty są inwalidą... piszesz, że ustępują Ci we wszystkim i zaraz pytasz czy Cię żaden nie kochał. Wcześniej wyliczasz jaka tragedia przydarzyła się w rodzinie każdemu z tych chłopaków i pytasz co z Tobą nie tak... brak słów. Jesteś (chyba) silną osobowością, powinnaś zapytać siebie raczej jakie cechy charakteru podobają im się w Tobie? Twoja stanowczość? Pewność siebie? Może przypominasz im matkę, która musiała sobie radzić samotnie wychowując dziecko;p Ja bym tego tak nie roztrząsała. Chłopak bez ojca nie musi wyrosnąć na niemęskiego.

Gość gość
a ile masz lat??

Gość gość
Nieeee... Nie szukam samca alfa, który mi przyleje. Jednak ja potrzebuję czasem, żeby ktoś mną potrząsnął mocno. Oni mi złego słowa nie powiedzą ; /

Gość gość
no ile masz lat xd???? bo chce ci odpowiedziec na pytnie a to dla mnie wazne

Gość gość
no i tak wazny wiek a odp brak.

Gość gość
Ööööööööööåååååååäääääääääää