Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moic 15

Jak to z tą beta hcg jest?

Polecane posty

Gość Moic 15

Zrobiłam bete hcg wynik <1,00 czyli poniżej czy powyżej jeden, ? Bo sama się już zakręciłam i nie wiem jak to odczytać

Gość gość
ten znak to "ponizej" - nie jestes w ciazy

Gość Moic 15
Czyli nie można być w ciąży i mieć taki wynik ? Dodam że minęło już 3 miesiące od stosunku do gina nie mogę iść. Dziękuję za odpowiedzi. Jestem bardzo młoda, zostałam wykorzystana na imprezie wiem powinnam zgłosić to na policję ale nie miałam odwagi. Nie mam z kim pogadać.

Gość gość
taki wynik po 3 miesiącach na pewno nie jest ciążą. Pytanie tylko czy innej "pamiątki" po tej imprezie nie masz? Robiłaś jakieś badania na choroby weneryczne różnej maści?

Gość Moic 15
Nie robiłam chyba powinnam a jakie konkretnie badania. Narazie stresuje się mocno ciąża. Od tego stosunku miałam już 2 miesiączki ale jakieś takie mniej obfite i teraz trzeci okres mi się spóźnia i zrobiłam tą bete. Bo czytałam że można krwawic na początku ciąży jakaś fałszywa miesiączka

Gość gość
To sie nazywa schiza ciazowa i tu tylko psycholog ;) U takich osob milion razy mozna napisac "nie jestes w ciazy" a zjawi sie jeden zartownis ktory napisze "mozesz byc w ciazy" i ty sie uchwycisz tego jednego. Moze po prostu zrezygnuj z seksu, bo widac ze jestes kompletnie niegotowa.

Gość Moic 15
Wiem że jestem nie gotowa na sex. To był mój pierwszy raz. Nie umiem sobie poradzić ze strachem przed ciąża. Robiłam testy z apteki i bete nie wiem co jeszcze mogę zrobić do gina nie mogę iść. Dziękuję że ktoś mnie rozumie. Ale na necie dziewczyny piszą różne historię że beta też się u nich pomyliła że miały mało tego hormonu. Czy to jest możliwe żeby być w ciąży i nie mieć tej bety hcg w krwi?

Gość gość
Beta sie nie myli, badanie moze byc wykonane za wczesnie ale jak juz czytasz na necie to czytaj dokladnie, taka sytuacja moze miec miejsce gdy ktos wykonuj***adanie tydzien po stosunku, do zagniezdzenia dochodzi najpozniej 12 dni po nim i nie ma zadnej szansy, by test nie wykazal ciazy po 3 miesiacach od stosunku

Gość Moic 15
Dziękuję za odpowiedzi. Czyli ciąża bez bety hcg jest nie możliwa? Ja sobie nie daje rady z tym wszystkim. Staram się nie myśleć ale ta myśl o ciąży cały czas do mnie wraca. Miło że ktoś mnie rozumie i mi odpisał.