Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ MAZ CHCE MIEC 3 DZIECKO

Polecane posty

Gość gość

Mamy obecnie 2 synow juz odchowanych ( 6 i 3 lataa) Ja w ciazy czulam sie dobrze rodzilam sn ale troche mi sie przytylo :P i dopiero teraz po 3 latach wrocilam do wagi sprzed ciazy. Niestety ale polecialy mi tez zeby ( stracilam 3) , wlosy ( z bujnej czupryny ktora byla moja ozdoba zostaly mi jakies nedzne resztki. I nie przesadzam w tym momencie. TRocge sie poszerzylam tam na dole ale z tym tragedi wielkiej nie ma. Kurcze nie chce miec wiecej dzieci!!! I tlumacze to mezowi ale on nie hcce sluchac. W razie gdybysmy mieli to 3 dziecko to obnizy sie nam standard zycia a tego nie chce. Maz dobrze teraz zarabia ale co bedzie jak straci prace? Albo zdarzy sie nie daj Boze jakis wypadek i zostane sama z 3 dzieci? Przeraza mnie to wszystko a poza tym jak sobie pomysle o porodowce to mi sie robi slabo. :P:P:P

Gość gość
a jak teraz umrze to zostaniesz z 2 dzieci, naprawde straciłaś tyle włosó? Wierzyc mi się nie chce.

Gość gość
nikt cię nie zmusi do zajścia w ciążę

Gość ide dzisiaj
mój tez chcialby jeszcze jedno, ale mam przedszkola i niemowle. i na pewno nie chce wiecej dzieci. Z wlosami to prawda, mi wyleciala doslownie polowa, z przodu te wlosy mi nie odrosly, mam meski typ łysienia. Poza tym wlosy ktore odrastaja sa siwe

Gość gość
wierzyc się naprawde nie chce z tymi włosami. A jak się czeszecie jakie macie fryzury? Widac to bardzo?

Gość gość
to te włosy nigdy nie odrosną? To juz tak zostanie?

Gość ide dzisiaj
dlaczego tak trudno Ci uwoerzyc ? ciaza wiele zmiena w ciele kobiety, od genow zalezy jak sie kobieta "pozbiera "po. Ja nigdy nie mialam bujnych wlosow, alwe po porodach to tragedia. Mam wysokie czoło i zrobily mi sie ogrome zakola, wyłysiałam z przodu. Mam włosy do ramion, grzywka staram sie zakrywac lyse miejsca ale np wiatr potrafi rozwalic uczesanie i widac przeswity

Gość gość
zrobcie sobie badania na tarczyce jak macie problemy z wlosami i waga. Moj tez chce 3 dziecko. Syn ma 4 lata, corka rok. Jestem pol na pol :)

Gość ide dzisiaj
w moim wypadku juz nie odrosna, konsultowalam sie z endokrynologiem i deramtologiem.Tylko przeszczep w tych miejsach. Nie wygladam jakos tragicznie ale wklosy nie sa moja ozdoba.

Gość gosc autorka77
Co do wlosow to zaczely wypadac mies po porodzie czyli wszytsko w normie ale odroslo tylko troche z nich a wczesniej mialam tak bujne wlosy , ze nawet fotograf sie nimi zachwycal kiedy robil mi zdjecie to porfolio :)

Gość gość
Albo idź do pracy, albo zgódź się na 3 dziecko - przy dwóch trzecie tak bardzo wam standardu nie obniży. Byłabym wniebowzięta gdyby mąż chciał kolejne dziecko - to prawdziwy dowód miłości.

Gość gosc autorka77
ide dziisiaj, ja mam tak samo jka Ty kiedys wlosy byly moja ozdoba teraz wygladam jak oskubany kurczak :P

Gość gosc autorka77
, no nawet nie zartuj ! Gy sobie pomysle ile trudu kosztuje wychowanie dziecka to mi slabo. Do tego dochodza jesczze dodatkowe kg, te nieszczesne wlosy , zeby itd . Do tego jesczze jakies 400zl miesiecznie w plecy na mleko i pieluchy. Ja p[rzynam sie szczerze , ze kompletnie tego nie widze!