Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Liceum Ogolnokształcące im Mikolaja Kopernika w Chelmnie moja opinia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zacznę od tego, że rok temu ukończyłam naukę w tym liceum. Temat może nie zbyt przydatny dla 99% czytelników, ale przydatny być może dla osób wybierających się do tej szkoły. Piszę to na tym forum, gdyż nigdzie indziej nie ma o powyższej szkole opinii. A więc tak: z góry mówię, że szkolę odradzam ludziom inteligentnym - ludziom, które mają troszkę oleju w głowie i mądrości życiowej. Tam panuje jedna zasada: jeśli nie jest się tępą szmatą i ma się szacunek do innych to nie ma się tam życia. W szkole panuje wyszydzanie, dręczenie, ciągłe plotki i wyzwiska. Osoby ze stwierdzonym opóźnieniem w rozwoju są wyśmiewane! Uczniowie chodzący do tej szkoły od lat są po prostu tacy sami - okropni. Jeśli jest się w porządku, nikogo się nie obgaduje to traktują cię za gorszego... Co do nauki...nauka jest na dobrym poziomie, chociaż formy nauki stosowane przez nauczycieli w liceum są śmieszne! Ciągle robienie prezentacji, prac w grupach, uzupełnianie karteczek...ehh...ja robiłam takie rzeczy w podstawówce. Minusem jest również to, że nie ma czegoś takiego jak poprawa oceny. Szkoła ma małą sale gimnastyczną ze starym sprzętem. Kadra szkoły także nie cieszy się dobrą opinią. Reszta jest okej, naprawdę okej. Więc jeśli chcesz być kimś w tej szkole, w rzeczywistości musisz być nikim. Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować