Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antłlaa

czy psują się wam zęby przy karmieniu piersią

Polecane posty

Gość antłlaa

?

Gość gość
nie karmię 2 lata

Gość hhhhhhhhhhh
słyszałam kiedys taka bujde od znajomej jak to sie zęby sypia przy karmieniu dziecka. ale ze mnie sie na poczatku nie sypały to mi powiedziala ze to dopiero tak po pół roku. pół roku minęło, a nawet wiecej a moje żeby sa w jak najlepszym porzadku. chyba chciala mnie tylko krowa nastraszyc. pedalica.

Gość gość
Mi sie w ciazy posypaly

Gość gość
To nie bujda. To że ci się nie posypały to nic nie znaczy. Mi się sypały 1 razem i teraz też, wśród znajomych to tak pół na pół, jednym sie sypią, innym nie

Gość hhhhhhhhhhh
acha jeszcze cos o włosach pierdzieliła.

Gość hhhhhhhhhhh
a brałaś jakies witaminy?

Gość gość
Raczej. Jeśli chodzi o wlosy to garściami pierwszym razem wychodziły, teraz nie. Więc się ciesz że cię ominelo

Gość gość
organizm źle odżywiony przed ciążą, w trakcie i po to może sypią się. Ogólnie mam słabe zęby ale w ciąży nic się nie posypało. Jak napisałam wcześniej karmie 2 lata ale dbam o to co jem.

Gość gość
bierzcie zelazo

Gość gość
z włosami to prawda, po jakimś czasie po porodzie przerzedzają się jednym mniej innym więcej, ale później odrastają a co do zębów - te mamusie które o zęby nie dbały w ciąży czy przed ciążą później w czasie karmienia to wychodzi. Zęby się leczy nawet w ciąży

Gość gość
Leczyłam 4 zeby już w ciązy, odzywiam się zdrowo i dbam o zeby ale mam bardzo slabe. To jak komuś urodzi się chore dziecko to powiesz że to jej wina bo coś z nią nie tak? Ciaza i karmienie b wyniszczaja organuzm. Puknij się w czerep

Gość hhhhhhhhhhh
no to ciekawe czemu mnie nic nie ubyło? pytam czy brałyście witaminy, bo moze to dlatego ze ja brałam od samego początku i nic mi nie wypadło. ale jesli wy tez brałyscie a i tak wam powypadaly no to nie wiem od czego to zalezy.

Gość gość
ja i moja siostra zawsze mialysmy slabe zeby, siostrze po kazdej ciazy jescze bardziej zeby sie popsuly. jak ktos ma sline to bedzie ok ale jak ktos juz wczesniej mial problemy to i po ciazy tez moze miec nowe ubytki.

Gość gość
Bo każdy ma inaczej nie wiem kiedy dotrze

Gość gość
tez zawsze miałam słabe zęby i jakoś nic się nie popsuło. Brałam witaminy po pierwszym trymestrze, cały czas jem dużo kasz i staram się dużo warzyw, mimo to łykam witaminy ale robię sobie kilkutygodniowe przerwy.

Gość gość
Mam 24 lata i mam tylko jedna plabe reszta zebow jest zdrowa,aha jestem w pierwszej ciazy