Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo obserwowałyście cykl z mierzeniem temperatury zanim zaskoczyłyście

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam mierzyć od nowego cyklu; na razie współżyjemy bez zabezpieczenia od 3 miesięcy, ale to góra 3-4 stosunki w miesiącu bo mój małżonek ma niskie libido (namawiam go na badania), a w dodatku od kiedy się staramy nie potrafi skończyć w środku - taka sytuacja. Chce sprawdzić, czy mam cykle z owulacją i kiedy ona jest. Pytanie: jak długo obserwowałyście cykl zanim udało się wam zajść? I jak reagowali na termometr mężowie?

Gość gość
mojego termometr podniecił, w******* mnie jak sukę :classic_cool: ale bejbika dalej niet

Gość gość
To dośc nietypowe - ja zamierzam mierzyć w ustach, ciekawe czy to też będzie podniecające. Czy twojego męża nie bawiło albo nie drażniło, że każdego ranka mierzyłaś temperaturę i robiłas notatki? Interesował się w ogóle tym?

Gość gość
Ja nie robiłam testów owulacyjnych nie mierzylam temperatury, kochaliśmy się gęsto i czesto:) jak byłam na usg gin. lekarz powiedział ze wygląda na to ze teraz mam owulację a było to II dnia okresu, tylko ze bylam po operacji obu jajnikow, dlatego nawet raz namówiłam męża na sex podczas okresu, a tak ogólnie zaskoczylismy po pol roku czyli bdb:)

Gość gość
No fajnie, dziękuję za wypowiedź powyżej, ale nic to nie wnosi do tematu :D