Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisałyście tu że życzycie psom śmierci i wczoraj mój pies

Polecane posty

Gość gość
co za patologia i s***********o ..... współczuję autorko :((

Gość gość
zgłosiliśmy już sprawę na policję bo celowe otrucie psa to jest przestępstwo ale pewnie to umorzą...

Gość gość
Oczywiście,że umorzą.Nikogo za rękę nie złapałaś,więc do kogo mają się przyczepić?

Gość gość
bardzo współczuję, uważaj na dom, moze chca was okraśc i dlatego otruli psa. zabiłabym s********a, życze mu powolnego zdychania w mekach

Gość gość
mogą to być złodzieje, myślą, że pojedziecie na święta.. możecie zastawić pułapkę wieczorem, schować auto pogasić światła i zaj.. kijem jak ktoś wlezie na wasz teren, ale nie tak zeby zatłuc co by nie siedzieć za gonwo jak za człowieka

Gość gość
gość z 22:37 - uhm, czyli wg ciebie polskie prawo dopuszcza zglaszanie tylko takich przestępstw których sprawca został złapany na gorącym uczynku ? Podam więc kilka przykładów, nie bierz tego do siebie, nie zycze ci zle, po prostu pokazuje twój tok myślenia: ktoś okrada albo pali podpala i niszczy doszczętnie twój dom, ktoś potrąca samochodem albo w ogóle morduje twoje dziecko albo męża, w zadnym z tych przypadków nie widziałaś sprawcy.... tak więc nigdzie tego nie zgłaszasz bo " Oczywiście,że umorzą.Nikogo za rękę nie złapałaś,więc do kogo mają się przyczepić?"

Gość gość
Policja nigdy nie stawia na równi podpalenia czy morderstwa z otruciem psa:O powiem ci więcej,kilka tygodni temu moja siostra wracała o 23 z pracy i ktoś ją skopał pod blokiem,oczywiście nie widziała twarzy bo zaszedł ją od tyłu.Policja prowadzi sprawę ale już z góry zapowiedzieli,że będzie umorzone bo nie widziała jego twarzy i nie jest w stanie go rozpoznać:O

Gość gość
autorko nie wiem gdzie mieszkacie ale w każdym większym miescie są szkolenia psów, oprocz podstawowego posluszenstwa, tez szkolą aby pies nie podejmowal pokarmu od obcych ani znalezionego... tak więc możesz wziąć sobie kolejnego pieska, tylko zafunduj mu taką tresurkę :)

Gość gość
pies to nie jest rzecz, by pisac "wiec mozesz wziac kolejnego pieska"; to jak po stracie dziecka powiedziec "zrobcie sobie nowe" :/

Gość gość
no dobra, ja nie piszę że od razu autorka ma sobie brać drugiego psa,a o tamtym zapomnieć jak o zuzytej rzeczy, ale sama pisze, że boi się brać kiedyś drugiego bo go znow mogą otruć. wiec ja piszę, jak kiedyś, za jakiś czas się zdecyduje, jak przezyje "żałobę" po tym otrutym piesku teraz, ze są takie szkolenia specjalne zapobiegające takim wlaśnie wypadkom

Gość gość
ok, sorry, nie czytalam wszystkich wpisow 🌼

Gość gość
szkoda psiaka, młody był, mam nadzieję, że gnój połamie sobie nogi pod jakimś pijanym samochodem albo inne cholerstwo go dopadnie

Gość gość
taka jest prawda, że ludzie to najpodlejszy gatunek jaki żyje na tej ziemi.... jak mnie wkurzaję te klechy jak pieprzą, że człowiek jest taki wspaniały i cudowny, że tylko on zasługuje na szacunek a zwierzęta są tylko po to aby służyć ludziom.,.....