Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia!

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega popełnił samobójstwo przez swoją dziewczynę, która go zostawiła. Typiarka nawet nie raczyła ruszyć dupska na pogrzeb chociażby z szacunku.. Ludzie ją znienawidzili, ona zamknęła się w domu, usunęła portale społecznościowe, wyłączyła telefon. Uciekła od wszystkich i wszystkiego. Nawet ponoć okazało się, że jest w ciąży. W każdym razie doszły słuchy, że ona próbowała się zabić! Teraz to już nic nie rozumiem. Wzięła jakieś leki, chciała się otruć ale znalazła ją jej mama i trafiła do szpitala. Jest w ciężkim stanie i nie wiadomo czy przeżyje się dowiedziałam. Co za patola!

Gość gość
patologia to ten chłopak co się zabił. CO ta biedna dziewczyna może poradzić na to że ktoś się chce zabić? to że go zostawiła, widocznie tak chciała, co zmusisz kogoś do miłości?

Gość gość
Nie rozumiem.. Bo oni byli naprawdę kochającą się i szczęśliwą parą jakich mało. Ona zerwała z nim ponieważ poznała jego przeszłość. Co uważam za głupotę. Nie ważne co było kiedyś - ważne co jest teraz. Chłopak popełnił samobójstwo przez to, a ona nie wiem po co chciała się otruć. Najlepsze jest to, że ona jest małolatką. Znaczy jest pełnoletnia ale on był od niej trochę starszy.

Gość gość
19:09 popieram! A Ty Autorze zajmij się swoją rodziną! Zapewne przez takich ludzi jak Ty, tamta dziewczyna trafiła do szpitala

Gość gość
widać ty też jesteś patologia, skoro nie rozumiesz czemu. Ale Ci wytłumacze. zostawiła go, zabił się, zamknęła się w sobie, obwiniała się, że to jej wina, nie poszła na pogrzeb bo się może bała linczu. po tym jak wyrzuty sumienia ją gryzły że go zostawiała, próbowała skończyć ze sobą, może po tym jak się dowiedziała o ciąży.

Gość gość
16:09*