Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małaa Czarnaa

Pytanie do Panów pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Ja nie zawróciłem jej w głowie, chciałem tylko przyjaźni i nic poza tym, od samego początku to mówiłem, ale kobieta jak to kobieta zaraz zaczęła się zakochiwać.

Gość Małaa Czarnaa
18:24:28 dzieki, musiales wybrac mniejsze zło.....Wiecie ze ja wolalabym zeby mi powiedzial ze nic z tego nie bedzie ze to koniec, ze mu nie zalezy, a tak ludze sie caly czas, ze napisze, ze przemysli, ze zrozumie... to jest najgorsze...

Gość gość
no i co z tego, ze bys wolala?? on nic nie musi, boze dziewczyno jestes tak glupia... nie jestes dla niego wazna nawet w tak malym stopniu, ze chcialby byc z toba szczery, nie zalezy mu czy jest ci przykro, ma to gdzies, spadam stad bo nie ma sensu tlumaczenie ci czegokolwiek

Gość gość
To go zapytaj wprost i niech się wreszcie określi, chociaż skoro do tej pory tego nie zrobił, to albo nie jest zainteresowany, albo nie dorósł do poważnego związku.

Gość gość
X To go zapytaj wprost i niech się wreszcie określi, chociaż skoro do tej pory tego nie zrobił, to albo nie jest zainteresowany, albo nie dorósł do poważnego związku. Zapytalm go wprost nie powiedzial ani nie ani tak, w miedzy czasie stwerdzil ze mu zalezy ale jakos nie popiera tego czynami wiec widzisz jak to z nim jest

Gość Małaa Czarnaa
znikne z jego zycia, pewnie nawet się ucieszy ze mnie juz nie ma, ze nie istnieje ehhh a myslalam ze w koncu trafilam na swoja polowke, zawsze jak mi zaczyna zalezec za badzo, jak sie zaangazuje to nic z tego nie wychodzi:(((

Gość gość
Czyli musisz dać sobie spokój, skoro jest taki niezdecydowany to lepiej zapomnieć o takim facecie, bo tylko byś miała z nim problemy. Widocznie musi dorosnąć :)

Gość gość
Bo tak z wami kobietami jest... kierujecie się tylko emocjami, angażujecie bardzo szybko, a tego czy się kogoś naprawdę kocha można się dowiedzieć dopiero po kilku latach, a nie tak od razu. Naucz się nie angażować już tak na starcie, zamiast szukać miłości, zacznij od zwykłej przyjaźni i czekaj cierpliwie na rozwinięcie się znajomości.

Gość Małaa Czarnaa
dzieki za rady otworzyliscie mi oczy, jak macie jeszcze jakies przemyslenia to napiszcie prosze, zagladne tu wieczorem a myslicie ze za moja nachalnosc mogl mnie znienawidzic, ze to moja wina ?

Gość Małaa Czarnaa
chciałam zaczac od przyjazni, nie spieszylam sie z niczym, bylam zdystansowana na poczatku, a on mnie jeszcze dobrze nie znal a juz snuł plany siegajace daleko w przyszlosc, co mnie zdziwilo...

Gość gość
Ten facet nie jest zainteresowany żadną głebszą relacją z Tobą, musi mieć niezłą polewkę patrząc jak rzuca Ci kłamstwo za kłamstwem a Ty nadal swoje :D Wiesz, on niestety wie, że jesteś po prostu głupia, bo szanująca się dziewczyna już dawno kopnęłaby takiego kolesia w cztery litery.

Gość Małaa Czarnaa
dobra jestem głupia bo mi zalezało i dalam sie tak traktowac, mam nauczke na przyszlosc

Gość gość
Nie, to nie twoja wina. Zwyczajnie sa na swiecie tacy faceci. Nie wiedzialam o tym dopoki nie poznalam takiego...Jesli czuje ze zaczyna mu zalezec to ucieka i zrywa kontakt, dystansuje sie. Ja myslalam ze moge to zmienic, ze moge go przekonac ze warto sprobowac. Pomylilam sie. Teraz wiem ze takich ludzi sie nie zmieni, mozna ich tylko unikac i dbac zeby nie zlamali ci serca

Gość Małaa Czarnaa
19:35:40 dziekuje za słowa otuchy czyli zniknac i zapomniec to najlepsze wyjscie, prawda? a ten Twój odezwał się, jak skonczyla sie wasza znajomosc?

Gość gość
up up

Gość gość
i po co to podnosisz? wszystko zostało powiedziane, każdy ma takie samo zdanie, że on ma cie gdzies przestan robic szopke

Daruj sobie pajaca,który sam nie wie czego chce.Nawet,jeśli odezwie się jeszcze kiedyś,nie warto mu pewnie poświęcać uwagi.

Gość Małaa Czarnaa
przepraszam nie chciałam robic szopki, tylko uslyszec wasze zdanie na ten temat, nawet nie wiecie jak mi ciezko teraz i smutno:(((

Gość gość
upup

Gość Małaa Czarnaa
Moze jeszcze jacys faceci cos mi doradza???

Gość gość
moze on nie jest gotowy na zwiazke pomyslalas o tym?

Gość Małaa Czarnaa
up up

Gość Lily of the valleyyy
Boze... Przestan sie osmieszac dziewczyno, on cie nie chce, po co ten temat podnosisz skoro juz wszystko zostalo powiedziane?? Nic dziwnego, ze nikt juz nie chce z toba gadac.

Gość Małaa Czarnaa
wiem jestem tak beznadziejna ze nawet wy mnie nie chcecie juz sluchac:((( tylko czy ja mu zrobilam cos zlego??? zauroczylam sie nim i tyle, chyba kazdemu sie zdarza

Gość Lily of the valleyyy
Cos złego? :D On ma cie kompletnie gdzies, ty mu nie mozesz zrobic nic zlego. O co ci chodzi w ogloe, facet nie jest toba zainteresowany, koniec historii.

Gość gość z 19 35
Tak, kontaktowal sie, ale nie po to zeby wrocic. Po to zeby poopowiadac jak mu ciezko. Prawie natychmiast znalazl sobie nowa dziewczyne. Ona nic nie wie o tym ze on sie ze mna kontaktuje. Wiem, ze moze wydaje Ci sie to romantyczne, ale nie jest...