Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex grupowy

Polecane posty

Gość gość

Moja fantazja jest sex grupowy , podnieca mnie sex z kilkoma mężczyznami , chcialam przekonac chlopaka do trojkata z innym facetem nie zgodzil sie , wiec probowalam go przekonac do sexu we 3 z inna kobieta tez sie nie zgodzil . Co dziwne bo przeczytalam kiedys w jego starych konwersacjach ze chcial z kolega kiedys jedna panne razem pukac . Szkoda ze nie godzi sie na trojkat ze mna i z trzecia osoba . Macie jakies dosiwadczenia z sexem grupowym ? :)

Gość Gabiii 30
kto ich nie ma mmmm Ja to bym się zgodziła na każdy wariant mmm

Gość ka kaJka
Podnieca mnie widok panny nad ktora stoi kilka facetow , oraz 2 penisy w jej dziurkach . Marzy mi sie to :D

Gość sabaryta
Widocznie słabo go przekonujesz. Zgłaszam się jeśli będziesz potrzebować mężczyzny tego rodzaju sexu

Gość gość
Żaden normalny facet nie da zeby inny facet gial jego zone , moze by chcial ale nie z toba :)

Gość gość
Cytuję...Zapraszasz do mieszkania faceta, który niedawno poderwał CIę na ulicy, nie znasz go dokładnie ale jest w Twoim typie, no i wie o co chodzi w tej zabawie, uprzedzając go wcześniej, że nie będziesz sama. .. Przychodzi punktualnie. elegancko ubrany, z lekkim zawadiackim uśmieszkiem. Drzwi otwiera mu Twój mąż i zaprasza go do salony informując, że żona zaraz przyjdzie. Lubisz te emocje kiedy serce bije Ci jak oszalałe a majtki, które przed chwilą założyłaś na pupę, już są mokre.. Mąż zajmuje się gościem, jest dla niego miły i sam dobrze wie, że za chwię obcy dla niego facet zerżnie jego żone. Sama nie wiesz jak to wszystko się potoczy.. zerzną Cie na dwa baty? a może będzie siedział obok i tylko patrzył jak on Cię ***** i pozwolisz mu na wszystko? Dodam do tego wpisu że musi Cię Mocno cłopak kochać bo inaczej rozwalisz związek.To jeszcze dobre jest by był chłopak podczas badania twojego u ginekologa i widział jak ginekolog penetruje pochwę wziernikiem i palcmi pomaga i oswaja (jak obcy facet ingeruje w wasz intymność )to nad decyzją zwłaszcza chłpaka na TRÓJKĄT.

Gość gość
Bez poezji to tylko bzyk... :D

Gość Facet_
Moja tez chce tego sprobowac tylko w ukladzie 2 kobiety i ja , w sumie nie mam nic przeciwko i sie zgodzilem ,teraz szukamy tej drugiej kobiety ale nie jest wcale latwo sie z kims konkretnie umowic. Mozesz sie odezwac jesli naprawde te chcesz sprobowac

Gość gość
Jest to wielkie przeżycie dla małżonków.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.

Gość Hajuka
A co potem z waszym zwiazkiem ? Nie czujecie obrzydzenia do siebie? Ja tez bym chciala z kilkoma facetami 2 we mnie jedenw ustach tak to widze ,

Gość Facet_
My nie mamy doswiadczen wiec brak zdania na temat wplywu na zwiazek . Jednak chcemy sprobowac poszerzyc doswiadczenia i doznania . Tak wiec poszukujemy tej drugiej kobiety

Gość gość
Nie czujemu obrzydzenia do siebie.Lecz dobrze jset tak jak tu pisza o obecności faceta przy badaniu u ginekologa i widzi jak penetruje pochwę wziernikiem i palcami by nie stal za parawanem bo to upadla!!A macie Prawo do obecności i decyduje Pacjent gdzie stoi partner!!!Oswaja to z widokiem penetracji pochwy przez obcego faceta u ginekologa bo takim jest ginekolog!!Mój facet jest zawsze przy badaniu za ginekologiem i widzi jak wkłada do pochwy palce itp...Był przy porodzie wiec jest oswojony.A to jest by przy wkładaniu penisa do pochwy swej kochanej partnerki nie bylo zdziwienia i niepotrzebnych konfliktów!!Oczywiście powinien przy trójkacie być cały czas partner by widział jak wklada członka do tego piesciłłechtaczkę i piersi nie czuł się izolowany.Często kocha się po obcym a wytrysk jest ogromny po takim podnieceniu.Nie powinno sie robić w osobnym pokoju bo można natrafić na brutala!!Był przypadek że seks byl w czworokacie i jedna para myslala ze tak szczytuje krzyczac partnerka a ona krzyczała bo chciała pomocy gdy wszedł brutalnie robiąc analka po pochwowym seksie.Nie mogła dojśc kilka tygodni do siebie bo miał bardzo obfitego k****a.

Gość gość
cyt :"Żaden normalny facet nie da zeby inny facet gial jego zone". Mylisz się, nawet nie wiesz ilu jest takich facetów, ktorych to ostro bawi .

Gość gość
Moja zona mi sugeruje, że chciałaby abym zaprosił do zabawy jakiegoś kolegę. Twierdzi, że jej marzeniem jest sex z dwoma facetami w obie dziurki jednocześnie. Stwierdziła też że jeśli ja nie chcę w tym uczestniczyć, to mogę patrzeć jak ona robi to z dwoma obcymi facetami. Dotychca traktowałem to jak żart ale mówi to coraz częściej więc wydaję mi się, że napradę o tym marzy. Nie bardzo wiem co zrobić. Zastanawiam się, czy jeśli ja się nie zgodzę, to zrobi to za moimi plecami.

Gość gość
Ja swojemu tez mowie to w zartach tzn on bierze to jako zarty i sie smieje ze ze nie zebym zmeinila chlopaka jak chce :P bawimy sie czesto ale tylko razem jestem zwolenniczka przemocy w sexie on na poczatku nie wiedzial nic o tym byl zwykly w sexie tylko oh ah i tyle a teraz wie jak poddusic i zlapac itp nauczylam go wszystkiego zgodzil sie na takie zabawy we 2 to moze przyjmie kolejnego mezczyzne do lozka by mnie zadwalal . Pewnie sam by chcial 2 laski ale wypiera sie ze nie :D kazdy facet by chcial:D

Gość gość
wiecie co, nie oceniam, ale dla mnie to chore...

Gość gość
Kazdy z nas jest troche chory w jakiejs dziedzinie my akurat w sexie :D

Gość sisi2525
23 03 dlatego napisałam, że nie oceniam :)

Gość gość
zabiore dwie kolezanki na wypad ,sa jakies otwarte i chetne

Gość mezulek
widzicie....a ja swoją żonkę pruboję od dawna namawiać na trójkącika:)....oczywiscie 2M + ona:)

Gość gość
My i inni z nami robimy to często, można powiedzić systematycznie, tak z dwa razy w miesiącu. Jest super a już napewno żadnego obrzyczenia do siebie, raczej naodwrót. Takie odjazdy jak mamy grupowo w dwójke się nie da zrobić. I bez obawy, że potem w dwójkę jest kiepsko albo, że już się nie chce. To tak jak by komus powiedzieć, że jak się naje i przeje to już wiecej nie bedzie chciał jeść.

Gość gość
Jes duża za i przeciw co do seksu gupowego.Jest ryzyko zakazeń,częso niesmak meża czy żony.Dodam że pierwszy krok jest obecnosc meża przy badaniu na fotelu u faceta ginekologa widzi jak grzebie obcy w pochwie oswaja to z penetracją obcego w intymnosć małżeństwa.