Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spr wiadomości chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam , niedawno weszlam na fb mojego chlopaka , przeczytalam jego wiadomosci sa plusy i minusy . Plusem jest to ze nie znalazlam zadnej wiadomosci ktora moglaby mnie zmartwic odkad jestesmy razem jednak odwazylam sie przeczytac te starsze gdy nie bylismy razem . Niepotrzebnie. Mam teraz jakis uraz czy cos w tym stylu . Znalazlam wiadomosci o sexie a raczej rozmowe z jego kolegami ile to sie nie bzykalo ,jak to sie robilo i w ogole ordynarne slowa co do tych dziewczyn , teksty typu szukanie sobie ofiar , strzelania goli kilka razy dziennie itp . Urazilo mnie to troche poniewaz teraz nie mam mu nic do zarzucenia i nie powiedzialabym ze byl taki . Ma teraz 27 lat wiad byly z 2 lata do tylu . Co wiecej pisal z kolegami ktorzy maja zony i tez to robili , nadal ma z nimi kontakt . Bede sie chyba obawiala teraz jak bedzie znimi wychodzic na piwo. Czy wy macie tez jakies dosiwadczenia z czytaniem wiadomosci swoich partnerow ?

Gość sapiens nie homo
przeczytaj jeszcze jego poczte, odsluchaj poczte glosowa, zaloz mu na noge kajdanki i przykuj do kaloryfera to DZIALA

Gość gość
Wolalabym opinii Pań a nie facetow ktorzy siedza na damskim czacie :))

Gość gość
Przekazm byl ze damskie wiec chyba to zrozumiales ?:)) nie wierze ze ani razu nie czytales wiadomosci swojej dziewczyny co robi jak cie nie ma :) mamy okrutne czasy :)

Gość gość
ja tez sprawdzam nie ma w tym nic zlego :)

Gość MisiekKrk
Też takie wiadomości miałem na fb (teraz juz nie mam tam konta). Normalka - to tylko wygłupy.

Gość KaKdf
opowiadanie o przygodach swoim kolega to nie wygłupy tylko chwalenie się jakim to jest się super :D

Gość gość
Kazdy facet mysli tylko o ******iu czy jest w zwiazku czy nie jest , taka prawda majac fajna laske kolo siebie i tak zawsze znajdzie sie jakas lepsza .

Grzebanie w czyichś telefonach/kompach/kontach to wstyd. Nigdy tego nie robiłam, nie robię i robić nie będę. Masz za swoje droga Autorko.

Gość MaJka kaJka
z wiadomosci mozna wiele sie dowiedziec ale istnieje ryzyko albo Ci sie to spodoba albo nie :) Ja tego nie robie ale wiem ze wiele osob tak robi i potem zaluje .

Gość gość
Ja czytam i jestem zadwolona :D