Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Heej ..! Mam pytanie : Dostałam okres 1.04.2014 a kochałam się w 4 dniu okresu i chłopak skonczyl we mnie , mój cykl trwa przeważnie 25-28 dni. Jest prawdopodobieństwo ze będę w ciąży????

Gość gość
raczej nie ma szans, a jesli sa ta bardzo male

Gość gość
Są szanse, niby dni płodne są mniej wiecej w polowie cyklu ale to nie reguła i każda kobieta ma inaczej. Jak obserwujesz troche swój cykl to mniej wiecej wiesz kiedy masz plodne dni...?

Gość gość
szanse są przy takiej długości cyklu jak najbardziej

Gość gość
Mi to się tu nie podoba to że twoje cykle są trochę za krudkie

Gość gość
nie ma szans na ciaze

Gość gość
cykle są jak najbardziej prawidłowe i nie piszcie jej, że kompletnie nie ma szans, bo ja przy cyklach 28- dniowych miałam owulację już w 7-8 dniu, nie twierdzę, że tak musi byc, ale tak bywa

Gość gość
Każdy twierdzi inaczej... Już nie wiem komu wierzyc i czy wkoncu jest prawdopodobieństwo ze będę czy nie w ciąży ;/

Gość gość
to, czy w ciąży jesteś okaże się za jakieś 2 tygodnie, następnym razem nie baw sie w ten sposób, jeżeli nie chcesz zostac mama

Gość gość
ok owu w 7 dniu ale w 4?? no ok zauzmy ze plemniki maja szanse przezyc 3 dni ale w odpowiednich warunkach w trakcie okresu nie ma sluzu.

Gość gość
w jajowodzie plemnik moęe sobie spokojnie poczekać i to nie jest kwestia wymysłów czy straszenia, tylko raczej świadomości tego, co się robi, na pocieszenie dodam że w ciążę wcale nie jest tak łatwo zajść

Gość gość
A słuchajcie jak np. sobie sprawdzałam dzień owulacji na tej stronce http://t-time.pl/dni-plodne?fertilex=true i tam jest jak mi wyliczy 1,2 i 3 dzień plodny i na czwarty dzień owulacja . to czy jak kochałam się 4.04.2014 i gdyby powiedzmy te plemniki przezyly to dochodzi do zapłodnienia w dzień tej owulacji czy może tez tego 1,2 lub 3 dnia płodnego zajść???

Gość gość
dziewczyno owulacji nie sprawdza się w żadnym kalendarzyku, ja sie obserwuje, do zapłodnienia dochodzi w trakcie owulacji, ale trzeba brac poprawke na to, że plemniki mogą poczekać

Gość gość
Czyli w ciąże można zajść podczas okresu tylko wtedy gdy nastapi owulacja tak???

Gość gość
Jeśli kochalo się np. 3 dni przed owulacja i plemniki przezyja do owulacji(te 3 dni) to wtedy dochodzi do zapłodnienia?

Gość gość
w ciąże w ogóle można zajśc tylko wtedy, gdy wystąpi owulacja i dokładnie tak- jeżeli stosunek był 3 dni przed nią, a plemniki przezyją, to może dojść do zapłodnienia

Gość gość
na poczatek ona by musiala wiedziec kiedy ma owulacje. takie gdybanie. no gdybys miala owulacje w tedy i wtedy to tak,sa szanse. ale jak nie chcesz dziecka to sie zabezpieczaj. co? chlopak w gumce nie lubi? czy do gina po tabletki nie chcesz isc zeby mama sie nie dowiedziala ze wspolzyjesz? bzdet. a potem wielki placz ze dziecko w ciazy. mozgu uzyj a nie d**y.

Gość gość
A ile dni najdłużej mogą przezyc plemniki? i mniej więcej do ilu dni przezywaja?

Gość gość
A ile dni najdłużej żyja plemniki? mniej więcej do ilu dni przeżywają?

Gość gość
terminatory podobno do 7 dni

Gość gość
Masakra... Mysle ze tak średnio plemniki zyja 3-4 dni

Gość gość
kiedy dochodzi do zapłodnienia? w owulacje?

Ja wspolzylam od18.03 do 22.03... Staramy sie o dzidzie...jutro prawdopodobnie ma przyjsc miesiaczka owulacja byla prawdopodobnie 25 albo 26.03. Jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszlam w ciaze???

Gość gość
jeżeli oboje jesteście zdrowi, to 20-25% szans

Gość gość
olkaaa1991 prawdopodobieństwo jest jak najbardziej. Jeśli plemniki przeżyłby u Ciebie przynajmniej te 3 dni to powinno dojść do zapłodnienia w owulacje

Gość gość
A ja mam pytanie ; czy jak kochałam się 5dni przed owulacja i chłopak skonczyl we mnie czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąży?

Gość gość
a skąd wiesz, że dokładnie 5 dni później miałaś owulację?

Gość gość
Hej dziewczyny..! Mnie nurtuje ciagle te pytanie ; Bo przed owulacja sa 3 czy 4 dni płodne to czy w te dni płodne może dojść do zapłodnienia ? jeśli kochałam się jeszcze przed tymi dniami płodnymi.....???

Gość gość
no pewności nie mam ze było to 5 dni przed owulacja ale jeśli byłoby to te 5 dni przed owulacja to powiedzcie mi czy jest to możliwe zebym zaszla w ciaze?

Gość gość
bierzecie się za seks, a macie zerowe pojęcie o podstawowych sprawach z nim związanych, każdy stosunek bez zabezpieczenia może zakończyć się ciążą