Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest_jak_jest23

Kręcimy facetów dopóki nas nie zaliczą?

Polecane posty

Gość jest_jak_jest23

Mój przyjaciel po alkoholu zaczął mnie pytać dlaczego ja nie chce nic więcej, nie chcę z nim być i czy tylko go lubię. Próbował mnie pocałować. Myślicie, że chce mnie tylko zaliczyć a po fakcie znudzę mu się?

Gość jest_jak_jest23
Pytam czysto teoretycznie. Jest przystojny, świetnie się rozumiemy ale chciałabym aby pozostało to wyłącznie na stopie przyjacielskiej. A to nie pierwszy raz gdy próbował czegoś więcej. Wydaje mi się, że po prostu kręci go to, że stawiam opór.

Znudzisz się gdy przestaniesz być ciekawa i to bez względu na to czy będziesz miała wtedy 20, 30 czy 40 lat. Znudzisz się gdy facet zaliczy Cię i doświadczy "dna". Wiesz o co chodzi? O to kim w wyrku jesteś. Gdyby to mi dane było teraz zaliczyć jakąś młodszą niuńkę, powiedzmy 28 latkę i okazało by się że dostałem 20% tego co dawała mi żona przez ostatnie 10lat ...  to też dał bym na luz. Facet zawsze będzie szukał "WIĘCEJ" i nigdy nie zostanie na stałe tam gdzie jest "MNIEJ"...

Gość suchy z bombasu
3 godziny temu, bboossmmaann napisał:

Znudzisz się gdy przestaniesz być ciekawa i to bez względu na to czy będziesz miała wtedy 20, 30 czy 40 lat. Znudzisz się gdy facet zaliczy Cię i doświadczy "dna". Wiesz o co chodzi? O to kim w wyrku jesteś. Gdyby to mi dane było teraz zaliczyć jakąś młodszą niuńkę, powiedzmy 28 latkę i okazało by się że dostałem 20% tego co dawała mi żona przez ostatnie 10lat ...  to też dał bym na luz. Facet zawsze będzie szukał "WIĘCEJ" i nigdy nie zostanie na stałe tam gdzie jest "MNIEJ"...

dokładnie, one myślą że mają piczke i to jest mount everest super chluper.

a prawda jest  taka że my też lubimy być rozpieszczani w łóżku, a nie tylko wsadzić po majtać tam i nazat zlać sie i niby co w tym wielkiego? 

2 minuty temu, Gość suchy z bombasu napisał:

a prawda jest  taka że my też lubimy być rozpieszczani w łóżku, a nie tylko wsadzić po majtać tam i nazat zlać sie i niby co w tym wielkiego? 

Nic dodać, nic ująć. Samice myślą że facet to terminator zaprogramowany na "dupczonko", że emocji nie ma, uczuć, wrażeń ...  Facety to nie roboty i czułość też się liczy. Prócz czułości liczy się także szczere kobiece oddanie czyli, wykonywanie "działań" łóżkowych ze szczerym uśmiechem na twarzy, z chęcią, zaangażowaniem i przede wszystkim bez opanowania bo ni ema nic gorszego jak samica z "nowym, sprawnym" układem hamulcowym (mowa o tabu w wyrze).

Gość Ewa
5 minut temu, Gość suchy z bombasu napisał:

Jak ruxxxsz tak jak piszesz XD to dziękuję XD

Gość suchy z bombasu
Przed chwilą, Gość Ewa napisał:

Jak ruxxxsz tak jak piszesz XD to dziękuję XD

o kłoda napisała, rozkraczy sie i tyle, jednorazówka

Gość Ewa
3 minuty temu, Gość suchy z bombasu napisał:

o kłoda napisała, rozkraczy sie i tyle, jednorazówka

Wronę sobie ruxxxj, ona ci się rozkraczy krrrraaa.

Gość panowie wyżej

Panowie wyżej ładnie ci powiedzieli na czym im zależy. Na pewno nie ma osobie :) 
Liczy się to ile dostaną :) 

Sama widzisz, nie licz za wiele od faceta, oni nie są ludźmi. Tylko dobrze dać mu dupy, zmyć naczynia, obiad ugotować, pogłaskać po główce i dać iść na ....

Gość suchy z bombasu
1 minutę temu, Gość panowie wyżej napisał:

Panowie wyżej ładnie ci powiedzieli na czym im zależy. Na pewno nie ma osobie 🙂
Liczy się to ile dostaną 🙂

Sama widzisz, nie licz za wiele od faceta, oni nie są ludźmi. Tylko dobrze dać mu dupy, zmyć naczynia, obiad ugotować, pogłaskać po główce i dać iść na ....

no właśnie każdy chce coś dla siebie, więc już nie odkręcaj kota ogonem. masakra co za babskie pierdoIamentacje pozbawione logiki, altruistka sie znalazła 🗣️

Gość ania

pewnie sie wkurzysz na mnie , ale tak moze napisac osoba, ktora tylko to ma do zaoferowania. To co napisalas jest bzdura.

26 minut temu, Gość panowie wyżej napisał:

Miałaś zbliżenie z "tramwajem"??  Coś ostro potłuczona jesteś...  Widziała Ty na oczy prawdziwego samca kiedyś?   Żyła z takim kiedy? Ciooo?  no bo coś mi się zdaje że ... piorę, sprzątam, gotuję, prasuję...  W wielu czynnościach jestem poukładany. Miałaś takiego?  Jeszcze nie? No to jakieś pastylki na sen i śmigaj pośnić bo ... bez snu jak widać, dziwne brednie tu wypisujesz.  Znajdź sobie DUŻEGO samca a nie w kręgu chłopców od PLAYSTATION ciągle się obracasz. Pod moim dachem to ja w 60% przypadków gotuję. Nie mam focha na zlew!  Nie mam problemów z obsługą pralki!  Wiem co to odkurzacz.  I wiesz co?  Robię to tak dobrze że żona w 7 niebie żyje. A wiesz czemu?  Bo mam serce! Serce i jaja, albowiem nie wstydzę się tego że myję okna, ścieram kurze, dbam o chałupę. Jestem dumny z tego że samica gdy wróci do domu z pracy, nie musi brać się za drugą robotę. Co Ty kufffa wiesz o prawdziwych facetach...  Skończ z internetem i telewizją, wróć do życia, może się dowiesz. To, że sobie niedoyyyeba życiowego wzięłaś i teraz ujadasz to tylko TWOJA WINA. Widziały gały co brały. Chciałaś zostać sprzątaczką więc teraz tyraj i milcz.