Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku kobieta jest atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
czy ktoś się jeszcze wypowie w sprawie tematu?

Gość gość
Nie jestem mężczyzną . Myślę że kobieta może być atrakcyjna do końca w pewnym sensie.

Gość gość
Wielki polityk znaczy się Ojciec Dyrektor ;) skoro jesteś blisko kościoła, to sam żyjesz w zakłamaniu i doskonale o tym wiesz :)

gość Nie jestem mężczyzną . Myślę że kobieta może być atrakcyjna do końca w pewnym sensie. x Nie tylko w pewnym sensie,pod każdym względem.Mężczyźni również starzeją się.

Gość abbbbbbbbba
Cóż, to sprawa indywidualna. Jeśli kobieta jest piękna za młodu to bardzo prawdopodobne, że (przy dbaniu o siebie) będzie atrakcyjna jeszcze długo po 40/50 i będzie obiektem westchnień nawet dużo młodszych mężczyzn. Jeśli kobieta nie grzeszy urodą (jak ja) to nieważne czy jest młoda czy stara - zawsze będzie dla mężczyzn niewidzialna, jeśli kierują się oni tylko wyglądem. Na szczęście niektórzy zwracają uwagę też na inne rzeczy jak osobowość na przykład. :)

Gość gość
jakieś nowe opinie?

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Uśredniając powiedzmy, że do 45-50 lat może być atrakcyjna fizycznie, chociaż niektóre jeszcze dłużej.

Gość gość
no to zostało mi jakieś 5-10 lat..... i co teraz mam zrobić z tą wiedzą ?!

Gość gość
niektóra to i całe życie, moja Babcia do momentu aż dostała wylewu była bardzo piękna i elegancka, a miała 88 lat wtedy, ogólnie uważam, że zależy to od urody i dbania o siebie i 40, 50 latka może być bardzo atrakcyjna

Gość gość
A poza tym medycyna idzie do przodu, kosmetologia. Ludzie będą coraz lepiej wyglądać.

Gość gość
Odsetek naprawdę atrakcyjnych: 16-19 lat - 10% 20-24 lata - 15% 25-29 lat - 5% 30-35 lat - 3% 36-45 lat - 0,5% 46-55 lat - 0,1%

Gość gość
Odsetek tych, które bym puknął: 16-19 lat - 30% 20-24 lata - 45% 25-29 lat - 35% 30-35 lat - 30% 36-45 lat - 20% 46-55 lat -10%

Gość gość
Do 25/26 lat

Gość gość
ja p*****le jaka jestes glupia autorko atrakcyjnosc to sprawa indywidualna niektore kobiety nigdy nie beda atrakcyje a inne beda nawet jak beda mialy 60 wiec na ch*j sie glupio pytasz

Gość gość
@gość z 2014-04-08 22:04:40 ,,Do 25/26 lat'' Dziękuję za korektę, ale jesteś w błędzie. One właśnie wtedy na ogół poszukują pracy/ podejmują pracę a tym samym zaczynają się starzeć. Pół roku z butelką wina po 17.00, pobudkami o 6.00 rano i nie ma kobiety. ;) Przepita, zmęczona, zapominająca o regularnej depilacji, wnerwiona, bo serialowa rzeczywistość nie odpowiada jakoś temu z czym styka się na co dzień w swoim życiu. A może jeszcze jakiś gówniarz mijany na ulicy zaliczy ją w poczet ,,fajnych MAMUSIEK''.

Gość gość
,,..........najpierw to się puknij w pusty łeb'' Dlaczego? Tak mi podpowiada moje prącie i zawartość moszny. To jest mój organizm. Stworzony na podobieństwo Czegoś. Albo niestworzony na niepodobieństwo Niczego. To są obrazy, nad którymi nie panuję. Logika (czyli tzw. człowiek) porządkuje je w statystykę. I mówi mi, że tyle jest mniej więcej kobiet w poszczególnych przedziałach wiekowych, którym JA mógłbym z raz, dwa wsadzić (z tych, które spotykam).

Gość gość
Czyli po 24 roku życia już kobieta jest mniej atrakcyjna?!?!?!

Gość gość
Szok, niedowierzanie, już po24 rż?

Gość gość
Może jeszcze jakieś opinie mężczyzn? Jak nas postrzegacie? Czy kobieta koło 30 dalej może pobudzić żądze?

Gość gość
Tu autorka, wypowiedzcie się jeszcze, proszę!