Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 Witam! piszę, ponieważ nie wiem co już mam robić jestem strasznie załamana.. Jestem w 1 LO i właśnie leci drugi semestr .. W pierwszym semestrze miałam 3 z matmy dobrze sobie nawet radziłam natomiast teraz mam już dwie jedynki na koncie .. I jestem załamana chodzę na korepetycje dwa razy w tygodniu no i żeby nikt głupio nie skomentował tego żebym się do roboty wzięła .. bo naprawdę dużo się sama też uczę z matmy bo zdaję sobie sprawę że dobra niestety nie jestem .. Bardzo mi zależy żeby zdać maturę no i oczywiście zdać do następnej klasy ale już zaczęłam wątpić w siebie .. Jeszcze mam taką nauczycielkę że wszystkie klasy które uczy to są zagrożone .. Nie wiem nie chce zganiać winy tylko na Panią bo powinny mi coś dawać te korki no i to że się dużo uczę i ćwiczę .. Nie mam pojęcia dlaczego mi nie wychodzi już czasem myślę czy nie skończyć z tym życie może to brzmi smiesznie ktoś pewnie powie że z takiego powodu .. Ale właśnie tak to jest ogromna presja w tych czasach niestety ... Już nie wiem co mam robić z tym faktem .. Dodam jeszcze że próbowałam poprawić sprawdziany ale mi nie wychodzi co nóż ta Pani inne układa nawet nie mam możliwości ich się na pamięć nauczyć żeby jakoś je napisać .. Chociaż wiem że to nie jest rozwiązanie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach