Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który mądry przewyzszy intelektem lekarza ?

Polecane posty

Gość gość

:D nieudacznicy

Mnisi buddyjscy - sami leczą się z chorób. Najczęściej swoimi medytacjami i ścisłą dietą.

Stomatolog próbował udawać przede mną idiotę,aj ja ze stresu po zabiegu całkowicie skompromitowałam się;) hehe.

Fizyk, matematyk, inżynier? Lekarze tylko zgłębiają wiedzę odkrytą przez kogoś. Uczą się na pamięć, rzadko wykazują się kreatywnością...

Gość gość
inteligencja pełna parą :) mądrych nie ma , ujadać tylko potrafią i obrażać

Gość gość
henigst i przy tak całkiem ''' przy okazji zajmuja sie twoim tyłkiem :D

Pewnie jakaś niewydarzona dentystka założyła ten temat, żeby się dowartościować...

Nie chodzę do lekarzy. Jestem Ariem... Jestem silny i mam dobre geny, więc nie choruję...

Gość gość
coś w tym jest, nie na darmo AM 6 lat. ale raczej ci powyżej 35roku życia

Pytanie dotyczyło koloru wina,z czego wynika różnica między białym,a czerwonym.Banalne,chodzi o ciemne winogrona,a ja idiotka rzuciłam hasło o barwniku;).

Gość gość
:D a czy to ważne kto? dla ciebie to temat który może dowartościować :D Chwalę sie wartością , którą jestem posiadaczką :))

Gość gość
xen cóz za "przenośnia " :D hahhaha kretynką ty nie jesteś absolutniee, niee, alez skad :D masz ty poziom :)

Gość gość
xen twoja twórcza zmysłowość :D jest ponadhoryzontalna bidny chłop

Czy bidny,czy nie to już nie mnie oceniać;).

Gość gość
głupi

Gość gość
znam wielu lekarzy idiotow, ktorzy ukonczyli studia - wlasciwie nie wiem jakim cudem. a potem ludziom wciskaja kit i o maly wlos nie doprowadzaja do utraty zdrowia.

Gość gość
''maly wlos nie doprowadzaja do utraty zdrowia.'' bo jak zdrowi natrętnie łażą do doktorów i wciskają, że są chorzy to jakoś trza ich odpędzić :classic_cool: patrz, a ja głupia myślałam, że tam się idzie chorym. :D

Gość gość
Lekarze to debile alkoholicy narkomani, psychopaci i inni. Znam ci ja wielu i wiele można pisać, patologia. 20% jest normalnych . reszta - bida z nędzą

Gość gość
no tak, bo zdrowie jest zero jedynkowe. nie wpadlas na to, ze to kontinuum?

Gość gość
tak ty znasz konowała :D a nie lekarza :P wiec nie znasz porzadnego inteligentnego lekarza a do powyższego maja wstęp jednostki :) upoważnione

Gość gość
znam roznych - i lekarzy i konowalow. a z reszta - gowno mnie obchodzi wasze zdanie. nara

Gość gość
Włąsnie: same konowały, 20% dobrych więc jaki to intelekt? marny Wśród dobrych trzeba odliczyć odloty psychiczne które wykraczają dalece poza ekscentryzm a wchodzą w pole chorób umysłowych. Lubię zaginać lekarzyków czasami nierktórzy oni myślą że we wszystkim muszą być naj i to ich gubi

Gość gość
A młodzi lekarze są the best, jak ci zimno to zrobią 15minutowy wywiad z tarczycą na czele, bo zapominają o menstruacji. Takie to to inteligenty na stażach biedaczyska

Gość gość
Który mądry przewyzszy intelektem lekarza ? 07.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość smiech.gif nieudacznicy Co tu interpretować? Widać że to dno człowieka z kompleksami który lubi drażnić ludzi bo sam/a jest nieszcześliwy .

Gość gość
Okropny charakter ma ktoś kto wyzywa innych od nieudaczników i ich drażni a stawia zawsze na swoim mimo braku racji. Pokora i skromność człeczku W sumie temat można zinterpretować że odpowiadasz sam/a sobie na tytułowe pytanie- nieudacznicy przewyższają intelektem lekarza. Ot..... dobranoc