Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluzokres

okres

Polecane posty

Gość sluzokres

hej dziewczyny. 16 marca dostalam okres, 21 w nocy zauważyłam ostatnie krwawienie (okres trwal 6 dni) 8 dnia cyklu współżyłam z moim facetem, stosunek przerywany. cykle mam 28-29 dniowe. teraz jestem na 6 dni (okres ma przyjść 13 kwietnia) przed okresem, mam normalne objawy jak przed miesiączką, wypryski , pobolewanie brzucha. ale moje pytanie dotyczy śluzu, jaki powinien być przed miesiączką? czy powinnam odczuwać delikatnie mokro? czy możliwe jest zajscie w ciąze 2 dni po zakonczonej miesiaczce przy cyklach 28-29 dniowych ?

Gość gość
Mialas wtedy plodne, wtedy sluz jest przezroczysty i rzadki. Ale skoro byl to seks przerywany tzn nie doszedl w tobie i masz normalne przedmiesiaczkowe objawy to nie sadze abys zaszla w ciaze. Jezeli okres ci sie spozni to wtedy sie martw. Ale daje 99,9% ze w ciazy nie jestes

Gość gość
A sluz przed miesiaczka powinnas miec troche gesty i odczuwac mokro. Po skonczonej miesiaczke masz dwa dni przerwy, potem masz 6dni plodnych dni w jeden (5tego) owulacje czyli zaplodnienie. Ale tak jak pisalam, rzadko zeby podczas przerywanego seksu doszlo do zaplodnienia, ale to i tak nie jest to zadne zabezpieczenie niz gumka czy tabletki. Strzezonego Pan Bog strzeze

Gość werka899
Stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, także ciąża jest możliwa. Statystyki pokazują, że co 4 kobieta zachodzi w ciążę stosując to metodę.