Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam to odkrecic...

Polecane posty

Gość gość

wiec tak.. od poczatku.. bylam mloda jak zaszlam w ciaze bardzo mloda ale z ojcem dziecka rozstalam sie jak syn mial 1,5 roku niszczyl mnie psychicznie... przez jakis czas bylam sama nie chcialam nikogo mialam syna ale pojawil sie moj maz, zakochalam sie. Jestesmy razem juz 14 lat moj syn ma 17 i nagle z nikad pojawil sie jego ojciec po tylu latach... mam dom, meza, syna samochody, firme, pieniadze- szczesliwa jestem, a tu wraca wspomnienie jest przystojny, ulozony ale jest nikim dla mnie.. Zawsze mowilam Lukaszowi (syn) ze ma tylko jesnego tate ale czasem jest tak ze tata jest ktos inny niz biologiczny , on wie ja to wygladalo, jego nigdy nie bil nie krzyczal ale jednak nie interesowl sir przez tyle lat.. teraz wraca miesza w zyciu moj moz jesy zly ja nie chce zabraniac mu kontaktow nie wiem co robic jestem zagubiona pisze tak chaotycznie..

Gość gość
chodzi o to ze moj byly oklamuje wszystkich ze zdradzilam z nim meza moz niby wiezy mi ale jest chlodny , zaczol dluzej pracowac brakuje mu dla nas czasu jak udowodnic ze go nie zdradzilam ?!

Gość m ądralIa
on się psychcznie nad tobą znęcał a ty nie wiesz co robić? Pogonić.

Gość m ądralIa
niech to powie twojemu mężowi, jak taki odważny :D Mąż się skuma, że to kit i go spuści na szczaw :D

Gość gość
dziecko 17 lat i tatus sie pojawil -pogon swi@nie.

Gość gość
to bylo by proste tylko ze ja mysle ze lukasz ma nadzieje ze w koncu ma tate a ten tylko na jakies korzysci czeka