Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randka

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Jakieś z pół roku temu pisałam z facetem (oboje jesteśmy w słusznym wieku), spotkaliśmy się - miły, bardzo uprzejmy, potem znowu pisanie i jego zaznaczanie, że "dobrze mu samemu" trochę odpuściłam. Po jakimś czasie zapytałam czy nie poszedłby ze mną na andrzejki, odpowiedział, że pracuje i kontakt właściwie się urwał. Potem gdzieś w styczniu napisałam, żebyśmy poszli na piwo, Nie odpisał. A tydzień temu wiadomość, że był mocno zapracowany i takie tam ble, ble i że chetnie wyjdzie na piwo. Umówiliśmy się wczoraj, znowu bardzo uprzejmy, sympatyczny. chciałam zapłacić za siebie, bo uznałam, że wyszliśmy koleżeńsko, a on odpowiedział, że w żadnym wypadku. Zapytałam czy odwiezie mnie do domu. Odparł, że zawiezie mnie gdzie będę chciała. Czekałam dziś, że może się odezwie, ale jest cisza. Nie robić sobie nadziei?

Gość gość
Może poczekaj jeszcze i zobaczysz czy się odezwie. Potem sama znowu zagadaj jak nie odpowie lub wymijająco daj sobie spokój.

Gość gość
jesteś w słusznym wieku i jeszcze nie dotarłaś do etapu, w którym się wie, że należy takiego sobie odpuścić? jak on może być zainteresowany, skoro po randce zaczął nadawać, że nie szuka nikogo i chce być sam (dał do zrozumienia, że nie chce być z Tobą). potem odmawiał lub wręcz się nie odzywał (to był doskonały powód, żeby się z nim nawet nie to, żeby nie umówić, a więcej już nigdy nie odezwać) i po x miesiącach spotkaliście się znowu. czy Ty naprawdę nie kumasz, że on ma Cię gdzieś i jesteś zapchajdziurą?