Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym być tak solidnie wybzykana....

Polecane posty

Gość gość
Też tak miałam z eks mężem.Ani dobrze mnie wybzykał,ani dzieciaka nie zrbił. Więc najpierw był kochanek,jeden,drugi i kolejny,potem rozwód. Teraz mam faceta z którym mogę się realizować seksualnie a poza tym,w innych sprawach też się dogadujemy.

Gość gość
do kasiula38 jak chciałabyś się bzykać...?

Gość gość
Czy już żadnej się nie chce. Bzykanko to to co nas trzyma przy życiu :)

Gość gość
Miałem podobną żonkę i Ciebie całkowicie rozumiem. Jestem gorącej natury i takie życie w pół celibacie to był dla mnie koszmar.

Gość gość
Nie próżnowałem. Miałem ich wiele :) Tak sobie życzyła i miała. Normalna raczej robi wszystko by facet miał to pod ręką co chce i potrzebuje co :)

Gość gość
Zacząłem szukać w okolicach Poznania ale tu wszystkie szczęśliwe chyba są ,jakaś posucha czy co ?

Gość gość
Właśnie :) Jak już przyjdzie co do czego to ... ? Gdzie te chętne :) Podobno każdej mniej lub więcej potrzeba odprężenia z facetem :)

Gość gość
Przede wszystkim na to forum zagląda bardzo mało osób, z tego i tak większość stanowią faceci tacy jak wy i ja :P Kobiet jest tutaj zaledwie garstka, i niekoniecznie wchodzą tu by znaleźć kochanka :classic_cool:

Gość gość
Szkoda :( że ich tu taka garstka.

Gość Ściagaj Majtki
Są, są chętne i to sporo... Tyle, że faktycznie nie tutaj ;) :P Kto szuka ten znajdzie... Hmmmm jak ja uwielbiam ładne mężateczki, mniammm

Gość gość
Hmmmmm. Temat poniekad intersujacy od dawna i nie tylko mnie! Moge powiedziecv-moze na osobnosci wiecej-napewno powiem ze warto sprobowac by popzniej nie zalowac :-))) Takze na obecna chwile szukam takiej KOBIETY /Pan Mezatek/ do milych upojnych spotkan. moze nie od razu do sexu ale milej konwesracji, otwarcia sie obu stron i wypracowania pomyslnej kompozycji....... Wcale nie ukrywam ze nade wszystko glownym watkiem sa sprawy uniesien,spelnianie oczekiwan potrzeb i nawet tych "kudlatych marzen" we dwoje,bez tabu i zahamowan ale i z poszanowaniem zdania drugiej strony-nic na sile i ponad to czego nie akceptujesz.... Dlatego tez prosze o kontakt takie osoby /Panie Mezatki Nastki/ by dopracowac wspolna plaszczyzne i spelnie Twe potrzeby oczekiwania czy marzenia w tej materii....

Gość zzazka
ja też chciałabym... ale naprawdę tak porządnie i ostro... :( muszę tylko się rozejrzeć. Chociaż właściwie to już mam kogoś na oku z pracy. :P

Gość Gregor5
Czy wyszło coś z Twoich planów?

Gość Robi 37
Skarbie daj adres to cie tak zerzne ze cie tydzien wszystkie dziurki beda bolaly.

Gość Heteroerektus
jak wam można pomóc dziewczyny ?:)

Gość Ogier 16cm
Napiszcie do mnie a Wam pomogę drogie panie. 100% dyskrecji i higieny: marekpawelksi@outlook.com

Gość gość
Cos o tym wiem... Ehhhh. Mam 27 lat a maz mnie bzyka 2 razy w miesiacu.. Ja potrzebuje 2 x w tygodniu!!! Nie jestem brzydka, mam kilku adoratorow ale zaden nie wpadl mi w oko. Zreszta musialabym miec pewnosc ze facet jest profesionalista i z nikim o mnie nie rozmawia. Naprawde chcialabym zeby ktos mnie zwierzeco wyr****al i zapomnial

Gość gość
Ricco... juz po stylu pisania smialo moge stwierdzic ze moglabym Ci latwo ulec.