Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto próbować

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym roku poznałem kobietę przez internet, miła, fajna, w moim typie, pisaliśmy długo i wyznała mi że myśli o byłym wciąż i się od niego nie uwolniła, potem było spotkanie bardzo miłe zresztą i dość długie jednak po ona zrozumiała że nie może o swoim eks zapomnieć i nie chciała się ze mną spotykać żeby mnie nie zranić, przeprosiła, zachowała się uważam że w porządku, powiedziałem że jak będzie już miała czysty uwolni się od niego to ja zaczekam, bo ją bardzo polubiłem i na pewno jestem nią do dziś zauroczony mimo iż to było w październiku. Pod koniec roku zaczęła się do mnie odzywać sama w sumie kilka razy tak ją trochę ignorancko potraktowałem pisałem jak z kolegą nic już o spotkaniach nie pisałem bo nie chciałem kolejnej takiej sytuacji, ona mi napisała wtedy że się uwolniła od myśli o nim, nie wiem chciała za symbolizować że chce się spotkać w ten sposób? Mamy kwiecień a jednak myśli o tej kobiecie mnie dopadają, prawdopodobnie nie ma nikogo, nie wiem co zrobić próbować rozmawiać po takim czasie?

Gość gość
Jesli oboje jesteście wolni, to mysle, ze tak. Ja bym spróbowala. Przeciez mozesz zwyczajnie napisac co u niej i wybadac jak sie do ciebie odnosi.

Gość gość
jak to mawial moj dziadek.jesli podoba Ci sie jakas kobieta to walcz o nia.Bo inni zrobia to pierwsi.