Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na prezent na roczek?

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, doradźcie co kupić - jako rodzice dziecku na prezent z okazji roczku. Kompletnie nie mam pomysłu :(

Gość Lwow sami nalapcie
na spacer wez dzieciaka, piekna pogoda i kup mu nowe spiochy, bo ze starych wyrosl :classic_cool:

Gość gość
Kup pudelko i co roku wkladaj do niego list od ciebie i ojca dziecka.

Gość gość
kolorowe prezenty to najlepsze w tym roku no spoko jest :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Jakiś jeździk, stolik edukacyjny. Polecam zabawki Vtech, moja córcia ma ich sporo i są na prawdę trwałe ;)

Gość gość
powiem Ci z czego moja była zadowolona w tym wieku. misiek na biegunach- ale nie coś takiego jak koń ten zwykły albo te plastikowe tylko taki niski, z oparciem itd jeździk- bo prawda jeszcze sama nie umiała jeździć bo była niska i nie dosiegala za bardzo do podłogi żeby sie odpychac ale miala radoche, siadala i wciskala guyiki żeby jej grał i świecil. rowerek- chyba najwięcej radości. mówiąca lalka- tulila ja i próbowała karmić( tzn prowawala wcisnac jej do buzi ciastko albo chrupka hustawka powieszona w futrynie

Gość gość
A moje dziecko mimio ze dostalo mase prezentow najbardziej zadowolone bylo z zabawkowego odkurzacza :-) cale dnie z nim gania.

O matulu. Byłam pewna, że matka wie co ucieszy jej dziecko i nie musi zadawać takich pytań na forum.

Gość gość
Chloe, nie drażnij mnie :(, bo zdążyłam Cię polubić chociaż wózku oszczędzałaś a to niefajne :(

Nie wiem, co strasznego w oszczędzaniu na wózku :). Gorzej jakbym oszczędzała na jedzeniu dla dziecka lub co gorsza foteliku. Ja na roczek planuję kupić córce rowerek biegowy lub konia na biegunach.

Gość gość
ja autorka: chodziło mi tez o to czy jako rodzice kupowałyście coś na pamiątkę tzw. wieczną ? Wiadomo zabawkę najłatwiej kupić , chociaż już mamy tyle tego , ze ech nie mam gdzie trzymać, a mamy 3 pokoje i tylko jedno dziecko :(

Gość gość
no właśnie Chloe, nie mogłaś od razu tak napisać, tylko jakieś durne wstawki :(, ech :(

Nie mogłam, wchodząc tu byłam pewna, że pytają chrzestni, ciotki, wujki, a tu mama. A może kupisz taki rower do prowadzania dziecka z rączką, z podstawką na nogi? Widziałam ostatnio na placu zabaw taki wynalazek, tylko miał taką tandetną głowę zwierzaka z przodu.

Gość gość
konik na biegunach taki który gra i rusza ogonem :) mój synek taki dostał i bardzo się cieszył ;)

Gość gość
ja autorka: rowerek to muszę jakoś dyskretnie skonsultować bo mogą teście kupić, pierwszej wnuczce kupili. O koniku nie myślałam, bo czytałam na cafe , ze niektóre dzieciaki w ogóle się tym nie bawią :(

Mój mąż kupił bratankowi takie coś allegro.pl/smoby-jezdzik-wielofunkcyjny-bubble-go-ii-412014-i4093990991.html i rodzice i dziecko zachwyceni.

Gość gość
ja autorka :fajny ten jeździk :)