Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolana pomocy

Polecane posty

Gość gość

Na początku zaczęło mnie boleć prawe kolano, od strony zewnętrznej. Ból jak przy zakwasach. Więc pomyślałam, że przejdzie za jakiś czas samo. Dodam, że bolało jak stawałam na tej nodze itd. Po kilku dniach ból nadal był. A dziś boli mnie całe kolano. Tak jakbym miała kości stłuczone. Szczególnie z przodu + to co wcześniej. Nawet jak nie ruszam to boli. I czuję gorąco w tym miejscu. Jakby ktoś tam podpalił mi mięśnie. Czy to jakieś zapalenie stawów? Szukałam w internecie, ale nie ma dokładnie takich objawów. Żadnego zaczerwienienia nie ma, ani krwiaków itd. Prosze o wasze opinie. Może ktoś miał podobnie.

Gość gość
idź do chirurga kobiety, bo facet chirurg bedzie Cie obmacywał

Witam! Na początku sugeruję konsultację z lekarzem. Ból kolan może być wywołany m.in. przez brak kolagenu w organizmie. Aby uzupełnić jego braki warto wziąć pod uwagę stosowanie suplementu diety 4flex. Zawiera on kolagen naturalnego pochodzenia, który odpowiedzialny jest za wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Pomaga również w utrzymaniu zdrowych kości. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
idź do lekarza u mnie podobnie, okazało się stan zapalny, tzw woda w kolanie, ból! brałam zastrzyki, siedziałam z lodem na kolanie , potem rehabilitacja, okazało się poszła łękotka

Gość gość
posmaruj sobie woda z octem.