Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolana pomocy

Polecane posty

Gość gość

Na początku zaczęło mnie boleć prawe kolano, od strony zewnętrznej. Ból jak przy zakwasach. Więc pomyślałam, że przejdzie za jakiś czas samo. Dodam, że bolało jak stawałam na tej nodze itd. Po kilku dniach ból nadal był. A dziś boli mnie całe kolano. Tak jakbym miała kości stłuczone. Szczególnie z przodu + to co wcześniej. Nawet jak nie ruszam to boli. I czuję gorąco w tym miejscu. Jakby ktoś tam podpalił mi mięśnie. Czy to jakieś zapalenie stawów? Szukałam w internecie, ale nie ma dokładnie takich objawów. Żadnego zaczerwienienia nie ma, ani krwiaków itd. Prosze o wasze opinie. Może ktoś miał podobnie.

Gość gość
stan zapalny albo początek zwyrodnienia ja tak mam gdy przeciążę nogi, no ale ja mam uszkodzenie chrząstki stawowej nie dźwigaj, nie rób przysiadów, nie noś butów na obcasach no i nie biegaj bo to zabójstwo dla kolan i kręgosłupa

Witam! Nie warto lekceważyć takich objawów i skonsultować to z lekarzem. Taki ból może być spowodowany kontuzją w wyniku niskiego poziomu kolagenu w organizmie. Aby zwiększyć jego poziom warto sięgnąć po suplement diety 4flex. Zawiera on Fortigel - kolagen naturalnego pochodzenia, który odpowiedzialny jest za wzrost i utrzymanie masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
Specjalistko od 4flexu, glukozamina nie wchłania sie z przewodu pokarmowego gdyby tak było wystarczyłoby jesc galaretki i nikt nie O chorował y na zwyrodnienia stawow