Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO ja sie pytam pelno tu idiotek???

Polecane posty

Gość gość

Nie pojme tego nigdy. Tematy za przeproszeniem z d**y, dylematy rodem z serialu brazylijskiego, pelno sfrustrowanych mamusiek, blond idiotek co sie wyslowic nie potrafia... Czy to ta anonimowosc sprawia ze nagle wszystkim mozgi wyzarlo i wylewaja z siebie pomyje? Kto pyta, nie bladzi, to rozumiem. Ale w czym problem zalozyc rzeczowy temat z dyskusja na poziomie? Posmiac sie mozna, czasem... ale wiekszosc to zenada i szczerze sie zastaanawiam czy wiekszosc udaje takie glupie czy naprawde takie sa? ...a jak juz sie pojawi jakis temat z dystansem (patrz: "sraczki") to zaraz stado linczuje...

Gość gość
bo tu siedzą gimbuski i bieda :( :( niestety :(

Gość gość
Kto tu jest najwieksza idiotka to kazdy wie.

Gość gość
Gimbusy w szkole to chociaz spokoj jest

Gość gość
to nie wina gimbusów, ale raczej zidiociałego pokolenia lat 90-tych.

Gość gość
Autorko zgodze sie z Toba. Jednak musze stwierdzic, ze sama masz problem z wyslowieniem sie. W ostatnim czlonoe 2 zdania powinnas uzyc "ktore" a nie "co". I ten zwrot "ja sie pytam"? Gdzie uczylas sie jezyka polskiego? W przydroznej knajpie?

Gość gość
Największą idiotką tutaj nie była led tylko daga jaga jakbym ją dorwała to chybabym zatłukła to niewierzące śc-ierwo po rozwodzie takich to nawet nie szkoda i jeszcze opowiadała o tym jak tak wogle można żyć. Ponoć ktoś ją namierzył na fb z chęcią zobaczyłabym tą szmaciarę

Gość gość
Jest śliczna, ma ślicznego dzieciaczka z fajnym facetem :)

Gość gość
2014-04-08 11:37:50 [zgłoś do usunięcia] gość Największą idiotką tutaj nie była led tylko daga jaga jakbym ją dorwała to chybabym zatłukła to niewierzące śc-ierwo po rozwodzie takich to nawet nie szkoda i jeszcze opowiadała o tym jak tak wogle można żyć. Ponoć ktoś ją namierzył na fb z chęcią zobaczyłabym tą szmaciarę modelowa katoliczka, jad az sie wylewa.

Gość gość
o led już jesteś na zawołanie a daga ma bękarta z gachem nazywajmy rzeczy po imieniu i zawsze będzie gorszym gatunkiem człowieka u nas takich bachorów to nawet ksiądz nie chce chrzcić i słusznie bo rozpanoszyła się rozpusta i patola a potem wielkie chrzciny w kościele i sakramenty chcą przyjmowac won smoluchy!!!

Gość gość
Kato-żmijka, dziś upiekła sernik dla Mariana proboszcza :)

Gość gość
Nawet ksiądz nie chce chrzcić? To ten ksiądz z Bogiem, Jezusem i naukami ma coś wspólnego? Chyba nie za bardzo.

Gość gość
a kcez w ryj ?

Gość gość
pobożne katoliczki.... aż przykro... jedna mądrzejsza od drugiej...

Gość gość
zmien rozmiar moherowego berecika na wiekszy bo ci mozdzek uciska.

Gość gość
Od księdza? Zawsze :)

Gość gość
Literki - Nie warto , ONE i tak nie zrozumieją ...

Gość ex maurycy
ale z tego co wywnioskowałam i przeczytałam onegdaj :P to daga nie chce ochrzcić dziecka więc nie strasz jej, bo nie masz czym i tak jej to wisi, a już ksiądz na twej zapadłej wsi najmniej nas wszystkich obchodzi

Gość gość
podgatunkiem jesteście niczym więcej, bo nie ma zycia i spełnienia bez Boga i jego miłości ale takie pół mózgi bez ślubu z bękartami nigdy tego nie pojmą, bo są ścierkami do podłogi i niczym więcej, a daga nie jest śliczna bo coś co waży ponad 150kg nie może być nawet ładne

Gość gość
Chciałabyś mieć ciało jak Daga :D

Gość gość
bękartem ? okropne słowo ... :( piszesz tyle o Bogu , "Niech pierwszy rzuci kamień ten kto jest bez winy " , Jeśli uważasz że jesteś taka niewinna to na pewno z Bogiem nie masz nic wspólnego .

ale takie pół mózgi bez ślubu z bękartami nigdy tego nie pojmą, bo są ścierkami do podłogi i niczym więcej . . a ty uwazasz ze jestes taka super katoliczką??to przeczytaj sobie swoja beznadziejna wypowiedz, i pomyśl...ciekawe czy Bóg tak pochwala Twoje wyzywanie innych.Do kosciola pierwsza, ale bluznierstwa lecą jak u jakiejś typiary menelki, i ty sie nazywasz chrzescijanką? mój boże...to ja wole byc taka jak jestem :) (ja ślub i swoja wiarę mam dla siebie a nie na pokaz )

Gość gość
ciało jak daga dobre przecież wszyscy wiemy że ta maciora króluje na tematach o odchudzaniu nie pisze jako zalogowana ale rozpoznałam ją pod jednym z gości bo po iluś wypowiedziach mozna rozpoznać osobe i co?

Gość gość
Katoliczki.niektore kosciol widzialy tylko przejazdem do Lidla

Gość gość
Wiarygodność naszych opinii różni się tym, że ja dagę widuję :)

Gość gość
apropo dagi to jak tam jej bękart??? pewnie leży w zasikanym pampersie, głodny, brudny jak to dzieci urodzone w konkubinacie taka prawda

Gość gość
Jak się dobrze wy\srać to tylko na rzadko, taka prawda.Taka prawda, taka prawda.

Gość gość
odnoszę wrażenie, że idiotów jest jeszcze więcej

Led, nie dyskutuj z Nimi Widać nie warto:)katoliczki wiedzą więcej o tobie niż Ty sama:)