Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO ja sie pytam pelno tu idiotek???

Polecane posty

Gość gość
Autorko zgodze sie z Toba. Jednak musze stwierdzic, ze sama masz problem z wyslowieniem sie. W ostatnim czlonoe 2 zdania powinnas uzyc "ktore" a nie "co". I ten zwrot "ja sie pytam"? Gdzie uczylas sie jezyka polskiego? W przydroznej knajpie? xxxxxxx ktore, rzeczywiscie moj blad - a zwrot "ja sie pytam" uzyty zostal celowo... i po kij od razu z ta przydrozna knajpa wyjezdzasz? polowa osob z tego forum i tak nie widzi roznicy... to mam na mysli...

Gość gość
"TAKA PRAWDA" to jest zarąbiste stwierdzenie, kretyńska wisienka na torcie debilizmu z takimi ludźmi nawet nie ma co dyskutować, bo i tak bedą biadolić jak stare pierdziele i na końcu dodadzą to pierdzielskie powiedzonko

Gość gość
Jeśli dzieciak podobny do Dagny,to brzydki jak noc listopadowa:O lepiej,żeby kolor włosów odziedziczyło po ojcu.Taka prawda:D:D

Gość gość
a ty dalej nie widzisz, że dagna jak ją zwiesz nikogo nie obchodzi, chciałaś zabłysnąć, co jakiś czas piszesz o niej żeby ją wydać a odzewu ze strony forumowiczek brak idź na spacer desperatko albo maturę w końcu zdaj

Gość gość
Dagusia, nie denerwuj się:)

Gość Groszekzmarchewką
a literkowa dalej ujada

Gość gość
Heee, pudło :)

prawdziwy poziom pokazały tu kobiety nazywające dzieci "bękartami" piszące że życie nie ma spełnienia bez Boga... weźcie się leczcie!!! co ma samozwańczy kler do Boga?!

Gość gość
lady margaret, dns, daga jaga to jedna i ta sama żałosna osoba. Załóż sobie jeszcze 10 nicków brzydulo

Gość gość
10:06 to niezalogowana pipka literka.Broni jagi pod pomarańczą

Gość gość
Dlaczego ja to nie one? Wszystkie mi się podobają :)

Gość gość
Boze znowu ta literki

Gość gość
tepa strzało czytać nie umiesz? wyginaj stąd. idz się dzieckiem zająć, obiad mu ugotuj. Normalnie ręce opadają.

Gość gość
To mądry wpis, może być mój :)

Gość gość
no jej niedorozwój umysłowy mnie przeraża. NIE ROZUMIESZ? NIKT CIE TU NIE CHCE!

Gość gość
Nikt to ty?

Typowe katoliczki :D "modli się pod figurą, a diabła ma za skórą" Jestem niewierząca, ale to określenie idealnie opisuje (z reguły) większość katoliNa szczęście jest kwestią czasu jak wymrą niczym dinozaury. Ludzkość cały czas ewoluuje w końcu porzuci ciemnogród, więc i przyjdzie czas, że ze śmierdzących katotalibów pozostaną tylko trolle internetowe, które będą pier/dolić w ten sposób tylko po to by podjudzić forumowiczów.

ja nie jestem literki ani nic innego, ja nawet o tym że popalałam w ciąży miałam odwagę i szczerość napisać z niebieskiego loginu. Jestem w pl na urlopie stąd moje zaległości na kafe :p

gość 10:38 a ty jak zwykle biadolisz tleniona maszkaro, a tamten wpis jest mój jak chcesz wiedziec ale postanowiłem się logować znów i wypierdzielaj albo się zaloguj jak chcesz dyskutować bo po"gościach" cię szczurze tropić nie będę, siedzisz i rozkminiasz kto jest kim ale żal! wypierdzielaj na chatę, bo żul z dworca twoją starą posuwa mopsiaro, a stary wydłubuje sobie miód z ucha i tak jak mówiłam maturę zdaj w końcu bo do końca życia będziesz malować pazury starym babom chyba, że się na fryzjerke po latach przekwalifikowałaś

Gość gość
Stary to mąż czy ojciec?:)

Gość gość
Pepsianka Nie musisz mówić, że jesteś niewierząca - od razu plujesz na katolików, to jak ma być inaczej. Współczuję niewierzącym - mają takie puste życie: tylko materialne istnienie i brak tęsknot i aspiracji duchowych.

Gość gość
oj maurycy..jesteś tak pusty jak Literka..możecie razem kolejnego bękarta zmajstrować

Gość gość
Maurycy! :D Nie znałam Cię od tej strony :D

10.51 to sobie zobacz jak twoja katolicka koleżanka wypowiada się stronkę wcześniej tak was uczył wasz Jezus? takiej nienawiści? ona ma za to wartości świetne wpojone i bardzo jest uduchowiona chyba, że to ty piszesz no to nie mam uwag i wpis pepsianki odnosi się do wpisów tamtej babiszczy i zrozum, że katol to nie to samo co katolik

Gość gość
Nie znałaś siebie?

Gość gość
a ta dalej n*******la na kafe, dziaciakowi chociaż sniadanie zrob

Gość gość
Maurycy Jeszcze powiedz, czym się różni katoliczka od katolika i katoliczka od katola. Wróć do pierwszych słów wpisu Pepsianki, a potem rozkoszuj się jej jadem. Nie ma to jak miec poczucie wyższości, co? Religijni rasiści!

Kładę lagę na Twoje współczucie :) Ono mi jedzenia nie da ;) Ja pluję po katolach? Ja stwierdzam fakt, który jest widoczny wszędzie. Ilu znasz niewierzących, tak szczerze i od podszewki by stwierdzić, że ich życie jest puste :D ? Pustą to Ty musisz mieć głowę z góry zakładając coś takiego.

Gościu.. Typowa katoliczka (katol), a katoliczka to jest jednak różnica, oczywiście nierozpoznawalna dla Twojej wygody ;)

odwal się i nie wyzywaj! ja akurat wierzę w Boga i katolikiem też jestem, za to tamte wpisy KATOLICKIEJ KOBIETY szczycącej się swą wiarą są baaaardzo niejadowite, uduchowione i życzliwe! Amen-t może je sobie poczytaj zanim mnie zaczniesz umoralniać