Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezatki po slubie

Polecane posty

Gość gość

nie powinny sie szminkowac! Wlasciwie po co?

Gość gość
Mężatki przed ślubem zresztą też

Gość gość
Nie badz taka wesola :)

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Chyba bardziej śmieszne niż piekielne. Kiedy magiczny CHF poszybował w górę jak na skrzydłach (swoją drogą szkoda, że nie były to skrzydła Ikara), zostaliśmy z mężem zmuszeni do zmiany samochodu na oszczędniejszy. Znów trafiliśmy do komisu ale tym razem tylko dlatego, że byliśmy w jego pobliżu. Co ważne, ja jak na typową kobietę przystało na samochodach znam się marnie więc w wiele głupot jestem w stanie uwierzyć. Zainteresowało nas jedno auto, oczywiście pamiętam tylko tyle, że było srebrne - wybaczcie :) Właściciel komisu jak na "fachowca" w tej branży przystało zaczął wyliczać zalety autka, my tymczasem oglądaliśmy je ze wszystkich stron. To co zauważyłam, a wydało mi się dziwne to fakt, że wszystkie szyby były każda z innego roku (młodsze niż samochód), więc od razu pytanie co się stało, gdzie był bity. FACHOWIEC w tym momencie jakby nigdy nic, że tak szyby są wstawiane podczas produkcji. Wybuchłam takim śmiechem, że chyba na drugim końcu miasta musieli mnie słyszeć. Już wtedy z ironią spytałam czy w takim razie auto od momentu produkcji do wypuszczenia na rynek czeka kilka lat, coby mu co roku po jednej szybie wstawiali. On wtedy wielce się naburmuszył i z obrażoną miną powiedział "nie znacie się!". Wtedy to mnie już zupełnie rozbroił bo wyglądał jak przedszkolak, tylko brakowało jeszcze żeby tupnął nogą i wypiął język ;)

Gość gość
ty kopiarzu chorobliwy co masz na mysli zboku jeden!