Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anittka26

Czy jeśli wasi faceci mają ochotę na świństewka w łóżku to dajecie się namówić?

Polecane posty

Gość anittka26

Jak wyżej. Mój namówił mnie już na wiele rzeczy, które kiedyś uważałam za zboczone, i muszę przyznać, że po jakimś czasie zaczęłam przy takich "brzydkich zabawach" odczuwać niesamowitą przyjemność.

Gość gość
a co uważałaś za zboczone ? każdy może rozumieć co innego. więc ?

Gość anittka26
Gdy poznałam mojego obecnego partnera, miałam doświadczenie tylko z jednym partnerem, a mój facet miał wiele kobiet. To on przekonał mnie do seksu oralnego i analnego, a takż do swojego fetyszu - uwielbia dawać mi mocne klapsy i nauczył mnie czerpać z tego przyjemność.

Gość gość
eee tam, to nic zboczonego. mój np. lubi spuszczać mi się na buzię. Też to lubię. albo rimming. oj, on mi , ja jemu. wspaniale.

Gość anittka26
Wiem, że mogę się wydawać zacofana bo dla wielu osób świństwa to n.p. oddawanie na siebie kału albo sikanie.

Gość anittka26
np mam jego krok nad twarzą i ssam mu jajca , kiedyś myslałam że to zboczone ale teraz chętnie wciągam i ciućkam

Gość anittka26
To ze"ssaniem jajec" to podszyw. Ale komuś się nudzi.

Wiele kobiet ma ochotę na nawet bardziej perwersyjne rzeczy ale boi się reakcji partnera. Niektóre kobiety były zrażone np do seksu analnego przez wcześniejszego partnera który nie potrafił tego odpowiednio zrobić. W seksie najważniejsza jest wspólna zabawa, wtedy można sobie pozwolić na wiele. Robiłem bardziej perwersyjne rzeczy niż te tu wymienione, dla niektórych mogą się one kojarzyć z jakąś pogardą czy czymś takim, ale nigdy tak do tego nie podchodziłem. TO po prostu była zabawa i kobiety w którymi to robiłem wiedziały, że nie tracę przez to do nich szacunku

Gość anittka26
np leżę na podłodzę i swoje stopy mam za ramionami a mój facet mnie posuwa i ma swoje stopy koło mojej twarzy i ssam jego palce u stóp

Gość gość
ty dareios to co najwyżej konia waliłeś pod gazetki. hahahaha

Gość gość
aleś powiedział, ćwoku jeden.

Gość anittka26
Dareios a ty jakie rzeczy robiłes ? nie wstydź się

Dodam że jednocześnie ta dziewczyna bała się seksu analnego bo miała niemiłe wspomnienia. Zanim to zrobiliśmy przygotowywałem ją 2 godziny. Potem sama się o to upraszała. Wszystko to kwestia odpowiedniego podejścia

Jaki intelekt taka rozrywka. Jedni wolą dyskutować, a inni się podszywać i trollować

wystawiam swój zad i potrafię sie tak napiąć że samoczynnie od/byt mi sie otwiera , kobieta wkłada tam kubek

Gość anittka26
Wiem, że mojemu facetowi marzy się typowe głebokie gardło w moim wykonaniu. Ale choćbym nie wiem jak się starała, to po prostu się dławię i nic z tego nie wychodzi.

polecam rzyganie podczas robienia loda, może twojego faceta też to podnieca jak mnie

Gość gość
ćwicz dziewczę drogie, ćwicz. trening czyni mistrza.

Pragnąłbym zauważyć, że powyższe komentarze pisała inna osoba. Moja nazwa do dareios a nie darieos - jedna litera a jednak ma znaczenie. x x Pisząc gagging miałem na myśli coś ostrzejszego niż samo głębokie gardło. A co do dławienia to trzeba przyjąć odpowiednią pozycję. Połóż się na plecach i odchyl głowę tak aby wisiała poza łóżkiem. Wówczas gardło i przełyk stanowią linię prostą

Gość anittka26
Nie, mój facet nie lubi hardkorów typu wymiotowanie, sikanie itp., aż tak źle nie jest, ale co do głębokiego gardła to próbuję już ponad pół roku i porażka. Sama nie wiem gdzie popełniam błąd.

Gość anittka26
A zależy mi natym, bo wiem że jego niesamowicie to kręci.

a ja wcale nie mówię o sikaniu czy rzyganiu. po prostu związałem jej ręce za plecami i mówiąc dosadnie - posuwałem ją w gardło.

co do DT to spróbuj tak jak c***isałem. najważniejsza sprawa to odchylenie głowy

Gość anittka26
Oj, przyznam szczerze, że nie miała bym na tyle odwagi żeby dać się związać.

Gość anittka26
Wiesz, tu nie tyle chodzi o to że nie mogę wziąć całego penisa do gardła, bo to już wyćwiczyłam, ja po prostu się dławię, nie mogę przełykać śliny i w tym jest problem.