Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po 3 miesiacah seksu bez orgazmu jest na niego nadzieja u kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

Od 4 miesięcy mniej więcej co jakiś tydzień kocham sie ze swoim chlopakiem, to byl moj i jego pierwszy raz, zawsze bylo nam dobrze czujemy do siebie straszną chemie i bardzo sie kochamy ale ja nie moge dostac orgazmu...nie wiem czy to za wczesnie? Podczas seksu nic mnie nie boli tylko przy pierwszych dwoch wejsciach i chyba ze jest bardzo mocno, a tak to wszystko w porządku. Wiecie coś na ten temat? Jest jeszcze nadzieja ?

Gość gość
jak trafisz na faceta, ktory bardziej skupi sie na grze wstepnej zamiast samozaspokojeniu to i orgazm bedzie. Bo wyglada na to, ze sadzicie ze tego orgazmu od samych ruchow posuwistych masz dostać :) Ale skoro to poczatki, to może poczytajcie o tym jak kobiecie zrobić dobrze i jeśli naprawde cie kocha, i zastosuje sie do wskazowek, to i orgazm będzie :)

Gość gość
dzięki za odpowiedź :) jemu bardzo zależy na tym żebym też miała i gra wstepna jest, tylko moze 3 miesiace to jeszcze niedługo? Podobno z tegoco ostatnio mi partnermówił jest ta bardziej mokro i tez to zauwazylam, czyli to dobrze (przepraszam za takie wyrażenia ale nie wiem jak to inaczej okreslić), moze to oznacza ze idzie w dobrą strone?

Gość gość
jest nadzieja. Zalezy od doświadczenia, od partnera, od ciebie też. złe wieści- jestem mężatką od 10 lat, a przed mężem miałam kilku partnerów. Nie zawsze przeżywam orgazmy, zalezy od pozycji, intensywnośc***enetracji czy pieszczot, od mojej psychiki, od długości stosunku (np ja nie lubie zbyt długiej gry wstepnej, ona mnie oddala od szczytowania zamiast przybliżac), zalezy tez od mojego humoru. Sa pozycje, w których nigdy nie udało mi się dojść np "na pieska". wydaję mi się, że kobieta musi poznac siebie samą żeby szczytować, a facet to tylko dodatek, odpowiedni środek żeby dojść do celu ;)

Gość gość
widocznie gra wstepna jest zbyt krotka, albo niewlasciwa. Powiem ci tak, moze pomyslec o sobie wtedy, kiedy gra wstepna prawie doprowadzi cie do orgazmu, wtedy on wchodzi do akcji. A czas nie ma tu nic do rzeczy. Ja mialam orgazm przy pierwszym razie już. Wiec jak sie do tego mają twoje 3 miesiące?

Gość gość
Właśnie,ja mam dokładnie to samo jeśli chodzi o gre wstepną, jesli jest za długa zaczynam sie nudzić, lubie działać od razu:) Czasam wydaje mi sie, że jest blisko tzn czuje coś ale nigdy nie kończy sie to orgazmem...

Gość gość
Nie mam pojecia, czytalam ze orgazm pojawial sie po jakims czasie stad myslalam ze czas moze miec znaczenie, sprobuje glownie z grą wstepna akiedy juz bedzie blisko to wtedy sprobujemy, dzieki

Gość gość
nie każda kobieta jest w stanie osiągnąć tak zwany orgazm pochwowy musisz poeksperymentować z partnerem i sprawdzić, co sprawa Ci rozkosz 4 miesiące to długo, szczerze mówiąc partnerowi powinno zależeć na tym, żebyś miała orgazm za każdym razem, chyba że wyraźnie mu powiesz, że Ci na tym nie zależy